2777
2789
عنوان

از این حس شیشمیا خندم میگیره🤣

427 بازدید | 84 پست

خیییلی خنده داره 

هم کسایی که میگن حس شیشمی هستیم هم کسایی که دنبالِ حس شیشمی ها هستن واقعا خنده دارن 😭

آخه طرف از پشت گوش نه تورو میشناسه نه هیچی چطوری بخواد با حس شیشم بفهمه غلامحسن پریشب بهت دروغ گفته یا راست😭 یا اینکه گل منگولی های لباست چه رنگیه

آی دلمممم😂

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم اگر به صلاحم هست اون پسری که میخوام شوهرم و اگر نه مهرش از دلم پاک شه من زیادی خستم برای دویدن حالم خوب نیست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا

بعد الان یه عده میان حمله میکنن میگن نمیدونیم فلان امام گفته فلان سوره قرآن گفته بعضی حسا واقعی‌ین😑

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

منم باور ندارم اصلا 

ولی من خودم حس دارم 

مثلا اینکه استاد از من میپرسه امروز یا ن 

یا یک صفحه فقط اولشو میپرسه حسم قوی تره به اونجا 

یا امروز اتفاق بدی میوفته یا ن 

نه اینکه لباس کی چه رنگیه 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

خنده نداره بعضیا حس شون قوی هست ... من خودمم حسم قویه

البته بیشتر تو سایت برا دلگرمی و سرگرمیه 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶