2777
2789
عنوان

از این حس شیشمیا خندم میگیره🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باور ندارم اصلا ولی من خودم حس دارم مثلا اینکه استاد از من میپرسه امروز یا ن یا یک صفحه فقط اولش ...

خب اینارو خیلیا دارن . به نظرم حس شیشم نیست صرفا حدس میزنی و شانسی درست در میاد

خب اینارو خیلیا دارن . به نظرم حس شیشم نیست صرفا حدس میزنی و شانسی درست در میاد

حدسی نیست یجوراییی مطمئینم و دقیقا همون درمیاد 

ولی حسس ششم نیست اینا همه الکیه 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

نمیخواد خنده ت بگیره بعضیا واقن درحال مرگن از نظر روحی وگرنه دنبال حس ششم نبودن آدم وقتی حالش بده ک ...

حالا اونا میگی حالشون بده 

اون توهمی های حس ششمی چی؟! 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یه لحظه مکث کن...

حالا یه جمله‌ای بخون که ذهنتو تازه کنه.🌟

حرف‌های ناب، جملات پرمعنا و بخش‌هایی از کتاب‌هایی که روح آدم رو زنده می‌کنن! 💡

یه جمله از یه نویسنده بزرگ، یه فکر جدید، یه دیدگاه تازه! ✨️

کلماتی که ساده‌ان‌، اما یه جایی توی قلبت می‌شینن و دیگه نمی‌ذارن همون آدم قبل بمونی.

🔹️هر روز یک جمله از حکمت و ادبیات، جملاتی که ارزش فکر کردن دارن و حرف‌هایی که ذهن آدم رو به بازی می‌گیرن.

🔹️گلچین بهترین‌ها، از کلاسیک‌های جاودان گرفته تا نوشته‌های جدید و مدرن.

🔹️لحظه‌هایی که فقط با چند کلمه، حال و هوات رو عوض می‌کنن.

📌 این فرصت رو از دست نده! عضو شو و هرروز یه متن تازه بخون.

لینک کانال در ایتا:

@b0ride_ketab 

منتظر حضور گرمتون هستم❤️

حالا اونا میگی حالشون بده اون توهمی های حس ششمی چی؟!

اونارو کار ندارم یه سریاشون همونایی ک بدحالن رو اسکل میکنن خودمم الان حالم بده فقط میخوام شده ب دروغ امیدواری بگیرم واسه همین میگم دردامو

منم‌خیلی وقتا برا کسایی گفتم درست دراومده برا خودم نه برا هرکسیم‌بگم بیشتر اوقات درست در میاد

عه چه جالب

به نظرت چند ساله ازدواج میکنم؟

هر چی گذشت شده اوضاع بدتر آروزها پرپر