2777
2789
عنوان

نژاد این گربه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 63 پست
دی اس اچ میشه نگه داشت

دی اس اچ ها یکی از بهترین نژادای گربس خیلی مقاومن خیلی هم مهربونن و سریع باهاتون اوکی میشن من ۵ روزگی از جوب پیداش کردم تا ۵ سال با دارو بزرگش کردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما که انسانی ترین کار و کردین حیوون و نجات دادین این و برای بقیه میگم 

توروخدا نخرید و به سرپرستی بگیرین وقتی میخرین این چرخه تا ابد ادامه پیدا میکنه یه سری پدرنامعلوم از این طفلیای نژاد دار تا میتونن توله کشی میکنن و توله ها و در نهایت مولدارو تو بدترین شکل نگهداری میکنن برای سود بیشتر اینکه تقاضا برای حیوونای نژاد دار این همه شدید نباشه باعث میشه یکی مثل این اقا که فقط برای سودش حیوون بی زبون و تو بدترین شرایط نگه میداره سمت نگهداری حیوون برای فروش نره 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

دوستانی که حیوان میارید بعد ولش میکنید سرنوشتش تازه در خوش شاتس ترین حالت میشه گربه ای که استارتر نجاتش داده لطفا رحم داشته باشید ویا حیوان نیارید یا ولش نکنید تو خیابون لااقل جای مطمئن واگذار کنید سرنوشتش براتون مهم باشه     دم شما هم گرم استارتر عزیز  

شما که انسانی ترین کار و کردین حیوون و نجات دادین این و برای بقیه میگم توروخدا نخرید و به سرپرستی بگ ...

چی بگم 

من مجبور شدم 

و الان اگر کسی شرایط نگهداری خوب تر از من داشته باشه حاضرم واگذار کنم بهش تا جای خوب باشه

دوستانی که حیوان میارید بعد ولش میکنید سرنوشتش تازه در خوش شاتس ترین حالت میشه گربه ای که استارتر نج ...

سلامت باشید عزیز

بخدا انقدر اون لحظه دلم برای این حیوون سوخت که حتی به همسرمم نگفتم 

دیشب اومد خونه سوپرایز شد 😂 دید یه پیشی خونمونه

چی بگم من مجبور شدم و الان اگر کسی شرایط نگهداری خوب تر از من داشته باشه حاضرم واگذار کنم بهش تا جای ...

منم گفتم شما کارتون انسانی بود بچه رو نجات دادین عملا

اونی که صرفا برا خوشگلی این طفل معصوم و خریده و بعد پشیمون شده ولش کرده تو خیابون و بعدش اون پرنده فروش کارشون درست نیست کاش چرخه خرید و فروش حیوانات متوقف میشد 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

منم گفتم شما کارتون انسانی بود بچه رو نجات دادین عملااونی که صرفا برا خوشگلی این طفل معصوم و خریده و ...

چی میشه گفت به اینجور آدما 

انگار این دنیا و این زندگی فقط برا ما ادماس

آرامشی که این بچه الان تو خونه‌ی من داره بخدا با هیچی عوض نمیشه کرد 

معلوم نیست چند وقت با اون طناب تو اون مغازه بوده به امید یه تیکه آشغال مرغ

از وقتی اومده مدام گرسنشه غذا میخوره ساعت‌ها میخوابه😊

دوستانی که حیوان میارید بعد ولش میکنید سرنوشتش تازه در خوش شاتس ترین حالت میشه گربه ای که استارتر نج ...

حرفتون درسته ما یه گربه دی اس اچ داریم دو ساله با ما زندگی میکنه تصور اینکه یه روز از خانوادمون دور باشه برای هممون سخته و انگار من دوتا بچع دارم نه یکی چجوری دلشون میاد واقعا  

چی میشه گفت به اینجور آدما انگار این دنیا و این زندگی فقط برا ما ادماسآرامشی که این بچه الان تو خونه ...

خداروشکر 🥹😍امیدوارم عمرش کنار شما طولانی و بلند باشه 

من گربه دارم اگه سوالی در مورد نگهداریش داشتین در خدمتم 

خدا خیرت بده اسی جان و خدا چند برابرش رو بهت بده.  کارت عالی بوده.       یکی هم اینجا بنده خدا یه گربه زخمی پیدا کرده در عین نداری. ۳ و نیم براش خرج کرده.  تاپیک زده بود و کمک خواسته بود نمی دونم دیگه چکار کرد  

سلامت باشین🙏وظیفه انسانیم بود حس میکنم خدا منو سر راه این طفل معصوم گزاشته چون بعد از گزشتن از هزار ...

سلام عزیزم خوبی اول خیلی خوشحالم که این گربه بیچاره رو نجات دادی ...لطفا تاپیک حامی حیوانات منو بخون منم یه گربه ی زخمی رو بردم رمان کردم ..ببین میتونی کمک کنی یا نه