2777
2789
عنوان

نژاد این گربه چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 63 پست
من قصد خرید نداشتماون فروشنده پرنده فروشی این طفلکو با طناب بسته بود به یه گوشه اینم مدام در حال نال ...

اسی چه خبر ۷ تومن ؟؟قشنگ سرت کلاه گذاشته 

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

خیبلیییی گرون داده باید میگفتی مجانی میخوانش

اره دیده این گفت پول اونمممم از خدا خواسته . وگرنه اونو همین جوریم میداد

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طفلی لابد خیلی اذیت شده امیدوارم وجودش مایه خیر و برکت بشه براتون بسکه دلتون مهربونه

سلامت باشین🙏

وظیفه انسانیم بود 

حس میکنم خدا منو سر راه این طفل معصوم گزاشته 

چون بعد از گزشتن از هزار تا پرنده فروشی رفتیم اینجا برای پرندم غذا بخرم که اینو دیدم

اتفاقا چشماش خیلییی درشته الان داشت خوابش میبرد اینجوری بود

چقد خوشگل و نازهههه:)))

مرسی نجاتش دادیی

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

اسی نمیترسی اذیت نمیکنه من عاشق گربه ام دلم میخواد میترسم چنگم بزنه

من وقتی ۱۰ سالم بود گربه داشتم۵ سال گربه دی اس اچ داشتم 

به هیچ عنوان نمیترسم 

ن از سگ نه از گربه نه از هیچ حیوونی (جز سوسک👀😂)

خیبلیییی گرون داده باید میگفتی مجانی میخوانش

مجانی نمیداد قصدش فروش بود 

اگرم من نمیخریدم معلوم نبود چه بلایی سرش میاره 

با طناب سفت دور گردنشو بسته بود جای طناب رو گردنشه

من حمومش کردم الان این رنگیه

رنگش سیاه شده بود از کثیفی

بدنش پر کثیفی بود 

اسی چه خبر ۷ تومن ؟؟قشنگ سرت کلاه گذاشته

سرم کلاه گزاشت 

ولی من نمیخریدم معلوم نبود چیکارش میکرد

اول حرف پول نبود اصلا اهمیت نمیداد 

میگفت مال خودمه دوس دارم بستم و شرو به دعوا

اره دیده این گفت پول اونمممم از خدا خواسته . وگرنه اونو همین جوریم میداد

نمیداد خب اگر مجانی میداد من مریض نبودم پول بدم

من دلم برا حیوون زبون بسته سوخت 

وضعش خیلی بد بود

دقیقا نژاد خاصی هم نداره فک کنم خصوصا این ترکیبیا

اوکی ولی نژادش زیاد برا من اهمیتی نداره

اینکه تاپیک زدم هم فقط میخواستم ببینم اون اقا راست گفته یا نه

من خودم۵ سال گربه خیابونی مریض داشتم که هر دوز داروی ماهانش ۱۰ سال پیش ۳۰۰ تومن بود 

نمیداد خب اگر مجانی میداد من مریض نبودم پول بدممن دلم برا حیوون زبون بسته سوخت وضعش خیلی بد بود

الهی اسی چقدر مهربونی . خدا عوض خیرت بده عزیزم ❤️