2777
2789

همین الان یه جا خوندم اگه پدر به عمد فرزندش رو به ق تل برسونه حکمش قصاص نیست بلکه حبس و پرداخت دیه

اما اگر مادر به عمد این کارو بکنه حکمش اعدام😑🤐

آخه چرا ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی خیال به جز این خیلی چیزای دیگه هست زیاد فکرتو درگیر نکن افسرده و غمگین میشی...

اره واقعا همین الان انگار یکی قلبمو مچاله کرده تو دستش

تمام اعصاب خردیا و بدبختی مال مادر بعد یه پرونده مدرسه دستش نباید بدن 

حالا نیاین بگین مگ میخوای بچتون بکشی، زبونم لال🤧🤕فقط حرصی شدم از این همه عدالت و برابری همین

یا مثلا حضانت که میگن بچه مال پدره نه ما بدبختی زایمان بزرگ کردن اون بچه با مادره بعد میگن مال باباشه  درسته خرجشونو داده ولی چه تو دستمال میریخت چه اونجا والا به خدا

👨‍👩‍👧‍👦❤👑

اگه کسی علتشو میدونه بیاد توضیح بده شاید یکم آروم شدم

هربار که تو خونواده بحثای اینطوری پیش میاد وقتی مردا با کلی غرور و دب دبه کبکبه میگن پدر و مرد این و اون حالم بد میشه

یا مثلا حضانت که میگن بچه مال پدره نه ما بدبختی زایمان بزرگ کردن اون بچه با مادره بعد میگن مال باباش ...

به خدا از همین درد زایمان و بدبختی‌های بارداری آدم حرصش میگیره تازه بعضی بابا ها که درست و حسابی خرج بچه نمیکنن که بگی این خرجشون داده