2777
2789
عنوان

من با این خواهروبرادر چکار کنم بنظرتون اقا هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اونا خیالشون راحته که شما هستید تو خونه به داد پدرتون برسید خودشونو کشیدن کنار‌. اول اینکه بهشون بگید سهمشونو برا عمل پدرشون بدن. دوم اینکه دیگه لطف نکنید به کسی. خوبی هم حدی داره. 

چرا دل قطع رابطه ندارید؟ مگه شما برا اونا مهمید ؟ 

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
خب اونا خیالشون راحته که شما هستید تو خونه به داد پدرتون برسید خودشونو کشیدن کنار‌. اول اینکه بهشون ...

میبینم سختی دارن ازخودم میزنم واسشون ولی دریغ از یع خرکت،  دلمم نمیاد ببینم پدرم اذیته 

قطع رابطه نکن ولی مث قبل دیگه پروشون نکن 

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

همین کارومیکنم

کارخوبی میکنی چون اگه قطع رابطه کنی لایدخل الجنت قاطع

"در اعماق این سکوت، هزاران فریاد خفته است. هر دم، یادآوری دردی کهنه، زخمی تازه بر جان می‌زند. گویی در تاریکی بی‌پایانی گم شده‌ام، و هیچ نوری 

میبینم سختی دارن ازخودم میزنم واسشون ولی دریغ از یع خرکت، دلمم نمیاد ببینم پدرم اذیته

منم از این دلسوزیا زیاد کردم. ولی دریغ از یه واکنش متقابل که مثلا اونا هم یجایی دلشون برا من بسوزه. 

هر کسی زندگی و سختیای زندگی خودشو داره. دلیل نداره شما خودتو پیر کنی واسه راحتی بقیه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..