2777
2789

من تازه دو روزه ۱۸ ساله شدم یک ماهه عروسی کردم 

ماه پیش سینه ی راستم احساس سنگینی داشت و خیلی خفیف تیر. میکشید بعد پنج روز خوب شد 

الان یک ماه گذشته پریود شدم ۳۰ روزه خونریزی دارم 

حالا نميدونم ربط داشته باشه یا نه 

ولی درد سینم برگشته خیلی خفیف احساس سنگینی خیلی کم هم تیر میکشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم پزشک عمومی معاینه کرد ماهه پیش گفت چیزی حس نمیکنم اصلا 

ولی الان چیزایی که تو سینه راستم میاد تو دستم تو سینه چپ هم هست ولی تو راست هست سفت تره

خیلی میترسم خیلی 

رفتم نوبت سونو گرفتم چون پزشک عمومی سونو سینه و سونو رحم نوشته 

گفت احتمال میدم هورمون هات بهم ریخته 

خانم ها این کیسته یا غده😭😭😭😭😭

عزیزم ۳۰روزه خونریزی داری؟؟؟؟اره میتونه ربط داشته باشه ولی احتمالش خییلی کمه چرا اینقدر پریشونی فردا برو مرکز بهداشت نزدیک خونتون ماما معاینه میکنه و اگه نیاز باشه میفرسته سونو 

گلم سونگرافی برو تا خیالت راحت شهاسترس هر بیماری ایی و بدتر میکنهبرو تا از استرس رها شیشاید کیسته ک ...

میدونه عزیزم ولی دارم سکته میکنم یعنی تمرکز کردم رو این درده از ذهنم نمیره چیکار کنم چون دفعه قبل که درد میکرد پریود نبودم گفتم پس کیست نیست ولی الان که درد داره پریودم 

تا شنبه میمیرم 

مامان زن داداش من سرطان سینه داره .درد دست داشت ویه توده توسینش حس کرد رفت دکتر فهمید سرطان داره که دیر فهمید زده به غددلنفاویش نزدیک ۶ماه بود همش میگفت دست چپم  درد میکنه حتی فکر کرد ازقلبشه 

عزیزم ۳۰روزه خونریزی داری؟؟؟؟اره میتونه ربط داشته باشه ولی احتمالش خییلی کمه چرا اینقدر پریشونی فردا ...

همه گفتن برم سونو چون برجستگی ندارم اره ۳۰ روزه الان بهداشت نیست؟😭