2777
2789
عنوان

لکه بینی سیاه دارم باردارم

68 بازدید | 10 پست

امروز روز دوم پریودمه و من اصلا خونریزی ندارم فقط در حد چند لکه خون سیاه تا حالا اینجوری نشده بودم علائم پریود هم دارم زیر شکم و کمرمم دردمیکنه

بنظرتون امکان بارداری هست یا علت دیگه ای داره

اینم بگم یه کوچولو تنبلی تخمدان دارم یعنی خیییلی کمه در حدیه که دکتر گفت نیازی به دارونیست و.‌‌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی منم یکماهه ازدواج کردم یبار پری شدم این ماه هم اصلا جلوگیری نداشتم امروز موعدمه پری نشدم هیچ علائمی هم ندارم فقط پنج شش رنز قبل تهوع و سرگیجه داشتم 

تو علایم داری امروز؟

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

(میشه یه صلوات برای رسیدن به آرزوم بفرستی؟!)✨دوستت دارم عشقِ بی پایان من❤️خدایا شکرت که گل پسرم سالمه🩵👼🏻

در شرایطی مثل شرایط شما، چند احتمال وجود داره که می‌تونه علت خونریزی خیلی کم در روز دوم پریود باشه. به ترتیب شایع‌ترین‌ها:

گاهی اوقات به دلیل نوسانات هورمونی (مثلاً استرس، خستگی، خواب ناکافی، رژیم غذایی، یا ورزش زیاد)، ممکنه پریود کم‌تر از حد معمول باشه. حتی اگر سابقه تنبلی خفیف تخمدان دارید، ممکنه بعضی سیکل‌ها تخمک‌گذاری به‌درستی انجام نشه و باعث خونریزی خفیف بشه.

اگر احتمال بارداری وجود داره (مثلاً در هفته قبل از موعد پریود رابطه بدون جلوگیری داشتید)، این حالت باید جدی‌تر بررسی بشه. علائم پریود و بارداری خیلی شبیه‌هم هستن (دل‌درد، کمر درد، حساسیت پستان و…) و گاهی خونریزی لانه‌گزینی یا سقط بسیار خفیف، با پریود سبک اشتباه گرفته می‌شه.

📌 در این صورت بهتره:

• یک تست بارداری خون (BHCG) یا بی‌بی‌چک خانگی (در صورت تأخیر پریود یا علامت مشکوک) انجام بدید.
  • اگر درد زیاد، یا لکه‌بینی ادامه‌دار شد، حتما به پزشک مراجعه کنید.

تنبلی تخمدان حتی در درجات خفیف هم گاهی باعث می‌شه سیکل‌های بدون تخمک‌گذاری رخ بده، که باعث خونریزی سبک و نامنظم میشه. در این حالت، تخمک‌گذاری درست انجام نشده و لایه آندومتر هم به‌خوبی ریزش پیدا نمی‌کنه.

• اگه تا چند روز آینده همچنان خون‌ریزی نداشتید یا فقط لکه بود.
  • دردتون شدیدتر شد یا حالت تهوع، تب، یا ضعف اضافه شد.
  • سابقه رابطه بدون جلوگیری در این سیکل داشتید.
  1. اگر احتمال بارداری وجود داره → بی‌بی‌چک انجام بدید (صبح زود بهتره).
  2. اگر منفی بود ولی لکه‌بینی ادامه داشت یا سیکل‌های بعدی هم نامنظم بود → سونوگرافی و بررسی هورمونی انجام بشه.
  3. آب کافی بنوشید، استراحت کنید، و از گرما برای کاهش درد زیر شکم (مثل کیسه آب گرم) استفاده کنید.

تو دوره پریودی جوابه؟

احتمال بارداری هست.منظورم الان نیس ولی ممکنه درماه های آینده با این موارد باردار هم باشی.مثل بنده.منم همین صورت بار دار شدم

فقط 10 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...