2777
2789
عنوان

عکس پوست من👧🏻🤍📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 77 پست
قشنگه روتین پوستی چیه

شوینده کوزارکس 

تونر آنوا 

ابرسان توریدن 

مرطوب کننده راندلب 

ضد افتاب آنوا 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

همیشه فکر میکردم اماما پوستاشون اینشکلی بوده که از شدت درخشش کسی درست چهرشونو نمیدیده🤭😁🤍🌊

من رنگ پوستم از بچگی شیر برنج بوده نمیدونم چرا قضاوت می‌کنند مردم

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوستت خوبه ولی عشقم این پشما بور نیست، دکلره هست که انقدر واضح دیده میشن🙂

عزیزم من تاحالا دکلره نکردم موهای صورتمو 

موی صورت بور افتخار نداره که بخوام دروغ بگم  

چون از نزدیک عکس گرفتم مشخصه  

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

این پوست بدون فیلتره و البته خیلی قشنگ و حس میکنم پونزده شونزده سالت باشه تاپیک قبل پوستش فیل تر داش ...

ممنون عزیزم

۲۵ سالمه 😘

سلام عزیزم خوبی ایجانم چه پوست خوبی 😍😍😍

سلام گلم 

خوبم تو خوبی 

مرسی😘😘❤️❤️

عزیزم من تاحالا دکلره نکردم موهای صورتمو موی صورت بور افتخار نداره که بخوام دروغ بگم چون از نزدیک ع ...

تهمت زدن فقط بلدن 

من این عکسو اول صبح گرفتم به نیت اینکه ببینم پوستم چجوریه زوم کردم از نزدیک میگن فیل تره خب شما سفید ندیدی دست من نیس 

حتی زوم کردنی منافذ باز دوتا جوش ریز دارم 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

همیشه فکر میکردم اماما پوستاشون اینشکلی بوده که از شدت درخشش کسی درست چهرشونو نمیدیده🤭😁🤍🌊

امامی نیوفتاده که پوستم😂😂

ماشاللع پس چه پوست خوبی به پونزده شونزده سال میخوره

نظر لطفته عزیزم🩷

ماشاللع پس چه پوست خوبی به پونزده شونزده سال میخوره

میشه من عکسمو دوباره بذارم شما زوم کنی رو عکس و منافذ باز صورتمو ببینی 

؟ 

بعد عکسمو پاک کنی؟ 

فقط میخوام بگم هیچ وقت انسان هارو قضاوت نکن 

پایه ای؟ 

ولی لطفا بعدش پاک کن

من رنگ پوستم از بچگی شیر برنج بوده نمیدونم چرا قضاوت می‌کنند مردم

اره بودم تو تاپیکت  داده بودن چت جی  بی تی که فیلتره😂😂

قبول زیبایی برای بعضی ها قفله

یه چیزی بگم 

من قبلا توی یه برخوردی که باهات داشتم فکر کردم خیلی خودشیفته ای 

ولی بعدا توی برخوردای بعدیت با بقیه و نوع جواب دادنت دیدم اشتباه کردم 

گاهی مدل تایپ یا نوشتار باعث میشه همچین برداشتی بشه 

من حس میکنم بعضی ها سر همین موضوع اینقدر گیر میدن بهت مثلا میخوان بکوبنت چون فکر میکنن خودشیفته ای😂

«    ویوا لا ویدا   »                                                                         « زنده باد زندگی»                                                              سر اخر چیزی که به حساب می اید تعداد سالهای زندگی شما نیست بلکه زندگی است که در ان سالها کرده اید  

تهمت زدن فقط بلدن من این عکسو اول صبح گرفتم به نیت اینکه ببینم پوستم چجوریه زوم کردم از نزدیک میگن ف ...

اره دیدم عکستو 

بیخیال ناراحت نشو 

میشه من عکسمو دوباره بذارم شما زوم کنی رو عکس و منافذ باز صورتمو ببینی ؟ بعد عکسمو پاک کنی؟ فقط میخو ...

گلم پوستت خیلی خوبه 

فقط من یه هاله کوچولو دور موهات میبینم شاید من اشتباه میکنم