2777
2789

رفته بودیم جایی،خانومه، من داشتم غرغر میکردم ک مامانم گیر داده ک عکس بگیریم، برگشته ب من میگ دهه هشتاد هام حوصله خودشونو ندارن، دخترش جلوش نشسته بود ب اون اشاره کرد ک ببن دختر من متولد 85 حامله اس، ابروهاشو هم داده بود بالا با ی حالت افتخار گونه اینو گف، فک کنم دخترش ی بچه کوچیک هم داشت، اصلا برگای من از اون موقع ریخته🤣از تو غار در اومده بوده فک کنم 🤣🤣🤣🤣اگ شوهر خوب بود بچه خوب بود ک تو الان نگران این نبودی ک بایذ بری بخوابی ک فردا بری کارگری،قصد توهین ندارم ولی واقعا نمیدونم چرا فک میکنن شوهر و بچه داشتن افتخار داره یا ی موفقیت هست، حالا وضعشون هم خوب نبودا

هنوزممم خیلی هاا تو همین سایت چله و نذر بر میدارن برای شوهر کردن زیر ۱۸سال🥴🥴🥴😑😑

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بعد من مامانم اینارو میکوبه تو سره من همش میگه فلانی از تو کوچیک تره دوتا بچه داره تو هنوز عین بچه هایی😐😂

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوزممم خیلی هاا تو همین سایت چله و نذر بر میدارن برای شوهر کردن زیر ۱۸سال🥴🥴🥴😑😑

😂😂واقعا نمیتونم درکشون کنم،آدم اول باید دستش تو جیب خودش بره بعد، ن اینکه همشون ترک تحصیل کرده بودن

😂😂واقعا نمیتونم درکشون کنم،آدم اول باید دستش تو جیب خودش بره بعد، ن اینکه همشون ترک تحصیل کرده بود ...

واقعااا هم 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همه چی به پولداریه از نظر شما؟شوهر داشتن افتخار نیست درست ولی خوشبختی افتخار کردن داره

بله ک پولداریه، بچه من چرا باید تو ی جای دور افتاده زندگی کنه تو ی خونه درب داغون، چیزی میخاد نتونم براش بگیرم،اگ خوشبخت بودن و زندگیشون خوب بود ک ایرادی نداشت وضعشون هم خوب تبود

۸۵خیلیم کوچیک نیست ۱۹سالشه الان

میگم ی بچه کوچیک دیگ هم داشت، دوباره هم حامله بود، یعنی از سن کوچیک ازدواج کرده بوده 

حالا ازدواج اون ب من ربطی نداره براچی ب من تیکه میندازه، من دارم درس میخونم، قرار نیس مث اون فک کنم

بله ک پولداریه، بچه من چرا باید تو ی جای دور افتاده زندگی کنه تو ی خونه درب داغون، چیزی میخاد نتونم ...

عزیزم طرز فکرا باهم متفاوته شما نمیتونی بگی طرز فکرت درست مطلقه خوشبختی و ارامش تو هر زندگی مهمتره من طرز فکر خودم اینه که بچه های قوی داشته باشم جای اینکه بچه ای داشته باشم که حسرت به دل نباشه بچه هایی که بلد باشن درست زندگی کنن حتی تو شرایط سخت حالشونو خوب نگه دارن و تسلیم مشکلات نباشن پول فقط وسیله اس همه زندگی نیست