2777
2789
فرقی نمیکنه ،شما هرطلایی با هر مقدار اجرت و درصد بخری ، وقتی بخوای بفروشی طلافروش یه مبلغی ازش کم می ...

درسته

این مورد برای پس انداز طولانی بهتره یا پس انداز کوتاه مدت هم خوبه به نظرتون‌؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستهاین مورد برای پس انداز طولانی بهتره یا پس انداز کوتاه مدت هم خوبه به نظرتون‌؟

معمولا طلا رو با دید بلندمدت باید بخری ، الان به خاطر جریان توافق ، معلوم نیست قیمت چی بشه ، من گرمی ۷۵۰۰ هم خرید ، گرمی ۸۳۰۰ هم خریدم ، برام مهم نیست ، هروقت یه مبلغی اضاف بیارم میخرم

بدترین کاره بعدا به بهانه ای ازش نگیرن بگن قرض داریمو اینا

باید ببینه خانواده اش چطورین ، مثلا من خودم وقتی خواهر و برادرم احتیاج داشتن ، بهشون طلا قرض دادم ، بعد هم که پولشون جور شد ، باز طلا خریدن و بهم پس دادن ،

اتفاقا میخواستم بهش بگم حواسش باشه به کسی نگه چه مقدار طلا داره ، وگرنه ممکنه ازش توقع داشته باشن بهشون بده 

از کجا باید بخرم؟

بعضی طلافروشیها هستن که کلا طلای دست دوم با اجرت پایین میفروشن ، به خود طلافروشی بگین دست دوم میخام

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

باید ببینه خانواده اش چطورین ، مثلا من خودم وقتی خواهر و برادرم احتیاج داشتن ، بهشون طلا قرض دادم ، ...

من خانواده ام بر عکسن جز مامانم با مامانمم زیاد بحثم میشه ها ولی کاری به پول و طلام نداره بابام طلارو ببینه برده خواهرم مرگه سهم منه داداشم میگه برای روز گرفتاریمه بدش بعدا پس میدم و نمیده به قول خودت طرف مقابل مهمه

باید ببینه خانواده اش چطورین ، مثلا من خودم وقتی خواهر و برادرم احتیاج داشتن ، بهشون طلا قرض دادم ، ...

آره 

پدرم معتاده قطعا به اون‌نمیگم چیزی

ولی مامان آبجیم توقعی ندارن حتی سر یه جریانی من به مامانم گفتم گردنبندمو میفروشم برات ولی راضی نشد 

آره پدرم معتاده قطعا به اون‌نمیگم چیزیولی مامان آبجیم توقعی ندارن حتی سر یه جریانی من به مامانم گفتم ...

اشتباه نکن نفروش نگهش دار دنیا هزار اتفاقه یه موقع میبینی امتیاز خونه ای ماشینی به اسمت در میاد میخری خواهرم یه سرویس داشت فوت کرد داداشم بردش باور کن هفته اش نگذشت داداشم کلی فحش بهش داد اخرم سرویس طلای خواهر و برد