2777
2789
سکه ی پارسیان ترجیحا نخر ، چون تقلبیش زیاد شده ، من مثلا ماه گذشته رفتم ۳تا حلقه ی کوچک از یه دستبند ...

اره منم از تقلبیش میترسم 

چن درصد سود داشته باشه خوبه ؟

اجرت دار خوب نیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طلای شکسته همون دست دوم یا فرق داره؟من برا اولین بار با ۱۵ تومن تابستون یه طلا خریدم مثلا سرمایه گذا ...

آره طلای شکسته همون بدون اجرته ، ولی همون بدون اجرت هم گاهی ۱۲ درصد میکشن روش ، من وقتی پولم کمه ، تو چیزاشون میگردم ، یه تکه از یه انگشتر یا النگو شکسته یا دستبند پیدا میکنم میخرم ، که درصد هم کمتر بکشن روش

آره طلای شکسته همون بدون اجرته ، ولی همون بدون اجرت هم گاهی ۱۲ درصد میکشن روش ، من وقتی پولم کمه ، ت ...

چه خوب 

ولی این بدون اجرت ها برا خرید قیمت کم در میاد وقتی بفروشین هم همونقدر کم میشه نسبت به بازار درسته؟

اره منم از تقلبیش میترسم چن درصد سود داشته باشه خوبه ؟اجرت دار خوب نیست؟

هرچی کمتر بهتر ، من الان جایی سراغ دارم که ازش میخرم ، ۵درصد میکشه روش ، قبلا یک درصد و دو درصد هم خریدم ،

اول برو چندتا طلا فروشی بگرد ، بپرس بگو طلای بدون اجرت دارید ، بعد بگو چنددرصد میگیرین ، یه جا که قیمتش خوب باشه ، همون بشه پاتوقت ، هرماه برو از همونجا بخر

چه خوب ولی این بدون اجرت ها برا خرید قیمت کم در میاد وقتی بفروشین هم همونقدر کم میشه نسبت به بازار د ...

فرقی نمیکنه ،شما هرطلایی با هر مقدار اجرت و درصد بخری ، وقتی بخوای بفروشی طلافروش یه مبلغی ازش کم میکنه ، پس چه بهتر که بدون اجرت و با کمترین درصد خریده باشی