2777
2789

پریروز داشتم لباسشو عوض میکردم تو اتاق ی لحظه ی موضوعی پیش اومد حواسم پرت شد رفتم تو حال بچمم از رو تخت پرت شد پایین 

ازون روز رفتارش باهام عوض شده 

ما بالا سر مادرشوهرم ایناییم 

فک کنین از تو بغل من پرید تو بغل بابابزرگش کلی خوشحال بود بابابزرگشم گرفتش سمت من ک برو بغل مامانت نیومد🥲اونم وایساده ذوق کردن ک بغل مامانش نمیره هار هار هار 

بعد عمشم بغل دستمه تو بغل عمشم راحت رفت 

من اونجا فقط جلوی خودمو گرفتم عصبی نشم ولب خیلی غصه خوردم ابنهمه براش زحمت میکشم باهاش باری هم میکنم ولی نمیدونم چش شده یعنی قهر کرده؟

براب شماهم پیش اومده؟

واقعا فکر کردی بچه ی ۹ ماهه قدرت اینو داره که بخاطر افتادن ، با کسی قهر کنه ؟ 😒😒

اونم با مادرش ؟؟؟

اصلا بچه ی ۹ ماهه قهر میدونه چیه آخه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

نه عزیز بچه نه ماهه چه میدونه قهر چیه اونا میبینه ذوق میکنه به شما عادت کرده دو روز بذارش پیش اونا ببین میتونه پیششون بمونه یا نه اونوقت میفهمی اونا میان باهاش بازی میکنن برا همین شوقشو داره وگرنه برا خودت بیشتر مشتاقه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اونا هم خندیدن بگو اخیش نگهش دارید من خسته شده بودم

وااای بخدا فقط وقتی شکمش سیر و پاش تمیزه و آرومه نگهش میدارن بعدش میارنش میذارن پیش خودم ولی انگار میخوان بگن با تو اوکی نیس با ما اوکیه اینکارارو میکنن 

وای دلم خیلی گرفته نمیدونم چجوری بعضی بچه ها غیر بغل مامانشون همه جا ناآرومن بچه من بغل همه آرومه

فکردنمیکنی زیادی حساسی. ۰؟

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

اخی الهی 🥺رو زمین بزار بچه رو یا قهر کرده یا اونا براش جدیدن خاله منم همینطوری مثه تو بود دخترش بغل ...

واااای خدا نکنه مال منم بهش بمونه اوناهم ک از خدا خاسته تازه ب من پز هم میدن واااای این بیشتر میسوزونتم