2777
2789

سلام..من حدود ۱۵ روز از عملم میگذره و راضی بودم...از پیج باهاش آشنا شدم..قیمتش هم نسبت بقیه دکترا بهتر بود...همون فرمی که دلم میخواست عمل کرد..نیمه فانتزی باربی نوز...

من با وجود بچه کوچیک ۳سالشه عمل کردم...خیلیا میدونم توی همچین شرایطی هستن...در کل عمل راحتی هست..دخترمم اولش گچ داشتم نزدیک نمیشد.در کل دختر من اهل پرت کردن وسایلاش و زدن نیست واسه همین خیلی مراقبم که دستش به صورتم نخوره...سوالی بود در خدمتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد وعوارض بعدش خیلی شدید بود؟ یاقابل تحمل؟

من خودم آستانه تحمل دردم پایینه ولی واقعا درد نداشت..با اینکه من میگرن شدیذ دارم و مسکن های قوی میخورم...

برای عمل بینی دکتر کدوئین داده بود نخوردم..چون اصلا درد نداشت

مراقبت های بعد عمل شاید سخت باشه...من با وجود بچه کوچیک سخت نبود واسم

سرت رو پایین نباید بگیری و صاف بخوابی

سخت ترین قسمت عمل بینی صاف خوابیدن و طاق باز خوابیدنه بنظرمن

عزیزم شما از عمل بینی تون راضی هستید.مشکل تنفسی ندارید؟بیمارستان عمل میکنن ؟

بله راضی بودم..مشکل تنفسی ندارم..جاهای مختلف عمل میکنن..منو کلینیک تو تهرانسر عمل کردن..