2777
2789
اهل تمارض هم‌هستی؟

نه نیستم

ولی به شدت دنبال محبت و ترحم دیگرانم 

چون پدرم از بچگی بهم مهر و محبت نداد هیچ محبتی به من نکرد رسما مثل یخ باهامون رفتار میکرد بقیه خواهرامم همینن ولی من بد تر از اونام

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

منم منظورم همون بود، بنظرم خیلی از مواردی که ما عنوان بیماری یا اختلال رو بهشون میدیم، در حد و دوز م ...

هیجانات که البته برای ما مفیدند اگر هیجانات نبودند ما با روبات فرق نداشتیم و زندگی هم هیچ لذتی و بالا و پایینی نداشت . خیلی از دفاع های لازم رو نمی تونستیم بکنیم 

اما خب اگر به حد اختلال برسند حتی به مرور بیماری های خودایمنی مثل سرطان ، ام اس و.. هم.ایجاد می کنند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نیستمولی به شدت دنبال محبت و ترحم دیگرانم چون پدرم از بچگی بهم مهر و محبت نداد هیچ محبتی به من نک ...

من یه برادر دارم، بنظرم اونم مهرطلب باشه، و همیشه هم ادعای مریضی و درد داره

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

نه متاسفانه مجردم همه روابطمم به مشکل برمیخوره چون پسره میترسه از این همه وابستگی من بهش

خداروشکر کن ملیونها بار که با این مهرطلبی مجردی

چون تو یک کانال تلگرامی عضو بودم مشکلات و راه حلهارو میخوندم و پاسخ مشاورم می‌شنیدم

خیلی چیزا فهمیدم

یکیش این بود که

زنهای مهرطلب بدترین شوهرهای دنیا رو دارن

همین مهرطلبی باعث میشه هم اون شوهرو انتخاب کنن

و هم در مقابل اون مرد و خونواده ش رفتارای بروز بدن که باعث میشه بدترین رفتارها بهشون بشه

منم دعا کن که بهت گفتم

خیییلی جدی بگیر دختر

بدترین شوهرهای دنیا ،،،شوهر زن های مهرطلب هست

علتش هم مهرطلبی خود زن هست وگرنه همون مرد و خونواده ش خیلیای دیگرو ادم حساب میکنن ولی اون زنو  نه

چقدر تو نی نی سایت خوندی خانما گفتن منو ادم حساب نمیکنن جاری مو رو چشمشون میزارن

یا شوهرم برا جاریم احترام قائله با من مثل ادم رفتار نمیکنه همه ش تحقیر و تحقیر و تحقیر...

راستش اگ ازدواج کرده بودی اینارو بهت نمیگفتم چون بعد ازدواج نه که نشه ولی خییییلی سخته

خداروشکر کن ملیونها بار که با این مهرطلبی مجردیچون تو یک کانال تلگرامی عضو بودم مشکلات و راه حلهارو ...

مرسی که گفتیییی

چجوری از بین ببرم این مهر طلبی رو؟

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

مرسی که گفتییییچجوری از بین ببرم این مهر طلبی رو؟

فقط،برو مشاوره

خیلی ارزش داره

دنبال کتابو کلاسو اینا نباش بتنهایی نمیشه

مشاوره ی فردی و خصوصی لازم داره برا شما به تنهایی نه مثلا یک کلاس گروهی...جواب نمیده

در کنار مشاور از کتابو اینام استفاده کن

پول مشاورم از زیر سنگم شده جور کن

حتی شده ماهی یه جلسه برو

بجا اینکه بعد ازدواج دور جونت پول وکیل و مشاور بدی برا زجرایی که میکشی

محدودیت مالی داری؟

بازم با مشاور صحبت کن چکار کنی اینا نظر من بود

وای مگس رو خوب اومدی 😂😂😂🤣👍می بینند مرموزی از رو نمیرن که😂

عزیزم این خانمو میتونین راهنمایی کنید برا درمان مهرطلبی؟پست پایینو ببینین

مشاوره حضوری لازمه درسته؟

با کتابو کلاسو سیدی نمیشه بنظرم

مشاوره برن یا روانشناس بالینی؟