2777
2789

یه زمینی گذاشته بودیم برای فروش. یکی اومد پای معامله که بخره و ده تومن بیعانه داد. قرار بود چند روز بعد پول زمین رو بده اما سه چهار روز بعد زنگ زد گفت پولم جور نشد. بریم قرارداد رو کنسل کنیم. قرارداد رو کنسل  کردیم حالا ده تومنشو میخواد.

باید پس بدیم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدپس بدید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

از نظر قانونی اون‌پول مال شماست ولی از نظر حلال و حرومی حساب کنی به نظرم بهش پس بدید شاید گرفتاره

چرا اطلاعات ندارید الکی حرف میزنید؟! از نظر قانونی هم حق ندارن پس ندن، اون میتونه شکایت کنه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
اره دیگه چرا پس ندید؟ مگه زمین خریداری شده که بخوای پس ندی؟

آخه بنگاه میگه این پول نصفش برا شما هست نصفش برا من. چون من قراداد نوشتم و قرار ملاقات و... تنظیم کردم. میگه نصفش هم برا شماست بابت اینکه چندبار رفتید و اومدید و چند روز علاف شدید

چرا اطلاعات ندارید الکی حرف میزنید؟! از نظر قانونی هم حق ندارن پس ندن، اون میتونه شکایت کنه.

خب مگه اینا علاف بودن که رفتن پای معامله پس طرف دبه کرده

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

بنگاه میگه توی قرارداد هم حق پشیمونی داره. طرفی که پشیمون شده باید حق پشیمونی بده

معمولا پولی که به عنوان بیعانه داده میشه پس داده نمیشه چون تو اون تایم ممکنه بود شما زمین و ب ینفر دیگه فروخته باشید اون بیعانه داده بابت اینک صد در صد زمین رو میخواد اگر قرار بود که پس بدین بیعانه دادن هیچ معنی نداره 

آخه بنگاه میگه این پول نصفش برا شما هست نصفش برا من. چون من قراداد نوشتم و قرار ملاقات و... تنظیم کر ...

اینجور معاملات و فسخ کردنشون باید توی قرار داد باشه که در صورت فسخ جریمه چقدره نه بر این اساس اگه هم چیزی نوشته نشده خب اشتباه از شما و بنگاه بوده 

در مورد هزینه املاکی هم من اطلاعی ندارم