2777
2789
عنوان

به زودی خالص و نا خالص از هم جدا میشوند مگر بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 18002 بازدید | 1356 پست
روح برادرت شاد گلم واسشون صلوات فرستادم

ممنونم عزیزم 🌹

الهی داغ عزیز نبینید 

برای حاجت دلتون توحید خوندم 

ان‌شاءالله حاجتروا به خیر 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

سلام دوستان مهربونم 🕊️

سالگرد ازدواج گل سرسبد

هستی حضرت علـــــــ♥️ــی علیه السلام و

حضرت مادر فاطــ♥️مه اطهر سلام الله 🪴

رو خدمت شما تبریک و شاد باش عرض میکنیم💞🤩😍🫂

ان شاءالله همگی ما بتونیم به عنایت و دعای مستجاب قطب عالم امکان ،حضرت مهدی صاحب العصر و زمان «عج الله » و البته تلاش، و تقوای خودمون از غربال ها و فتنه های آخر زمان به سلامت عبور 

کنیم ..🤲🪷

دوست داشتین صفحه اول تاپیک رو بخونید🍀

ببخشید بابت تاخیر در تگ 😘

@ننه_قربون‍ 

@نازدونه_سابق‍ 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاصاحِبَ‌الزَّمان أدرکنی

حاجات دلتون به حق آقای غریبمون براورده به خیر بشه🤲🏻💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق خانم حضرت زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یا صاحب زمان ادرکنی

حاجات دلتون به حق آقای مهربونمون براورده به خیر بشه🤲🏻💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 

اللهم عجل الولیک الفرج به حق خانم حضرت زینب کبری سلام الله علیها 🤲🏻

حاجات دلتون به حق آقای غریبمون براورده به خیر بشه🤲🏻💚اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 ال ...

الهی آمین 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

❤🥲❤

🫂💞

@pariiiiiiiiiiiii‍ @anahid1378‍ @gomnaam‍ @gisgolabetoon‍ @janan_2‍ ﷽سلام دوستان مهربونم 🕊️سالگرد ا ...

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم عجل لولیک الفرج

اللهم عجل لولیک الفرج

الهی آمین 

لطفاً برای شفای بیماری جسمی وروحیم  برام دعا کنید

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

اللهم عجل لولیک الفرج بحق محمد و آل محمد

فاروس:فانوس دریایی😊
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...

چشم عزیزم آیه الکرسی میخونم 🌹 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

#یاصاحِبَ‌الزَّمان أدرکنی

تو هر لحظه زندگیت سعی کن شاد و خوشحال باشی تو یه ثانیه از زندگی قبلیت که گذشت رو نمیتونی برگردونی پس همیشه حال خودت رو خوب نگه دار😊❤     من همیشه عشق رو دوست داشتمالان حس عجیب تری بهش دارم. امیدوارم شماهم به وقت و مناسب ترین مورد رو در زمینه عشق تجربه کنید.
چشم عزیزم آیه الکرسی میخونم 🌹

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین