2777
2789
عنوان

به زودی خالص و نا خالص از هم جدا میشوند مگر بعد از

| مشاهده متن کامل بحث + 17997 بازدید | 1356 پست
مدتهاست دستمو دراز کردم سمتش ولی نمیگیره

گرفته عزیزم

ما متوجه نمیشیم 

اگه دستمون رو نگرفته بودن که الان اینجا نبودیم

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

گرفته عزیزمما متوجه نمیشیم اگه دستمون رو نگرفته بودن که الان اینجا نبودیم

الان کجام؟ اندر خم کوچه های نفسانیاتم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفته عزیزمما متوجه نمیشیم اگه دستمون رو نگرفته بودن که الان اینجا نبودیم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

😭💔میفهمم چی میگی 😭😭😭😭خودمم همینم 😭😭

دور از جون شما ، خودم رو میگم اون دیگه از بی عرضگی خودم هست ...

ولی همین که حضرت رو دوست داریم ان شاءالله آخرش بهشون میرسیم ...😭 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

😭💔میفهمم چی میگی 😭😭😭😭خودمم همینم 😭😭دور از جون شما ، خودم رو میگم اون دیگه از بی عرضگی خودم ه ...

من همیشه برام سواله چرا زور شیطون و نفس اماره بیشتره؟ روایت داریم امیرالمؤمنین به دشمنشون نگاه ولایی کردن،از محبینشون شد.چرا یک نگاه ولایی به دل من نمیکنن این همه سال تو عذابم از دست خودم نجات پیدا کنم منکه از دشمنان حضرت نیستم فقط میخوام محب واقعی باشم،اخه من تنهایی چجوری غالب بشم به شیطانی که خود خدا فرموده مثل خون در بدن افراد در جریانه و از ۴ جهت با لشکرش حمله میکنه.😭 خیلی داغونم 

من همیشه برام سواله چرا زور شیطون و نفس اماره بیشتره؟ روایت داریم امیرالمؤمنین به دشمنشون نگاه ولایی ...

😭😭😭😭😭😭😭😭وای دقیقا حرفای دل من رو زدی 😭😭😭😭

منم خیلی خسته ام خیلی ...خسته از خودم 

حالم از خودم بهم میخوره  😭😭