2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من متاهل نصفه ام میتونم بگم

عقدین 😅

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

صبح زود بیدار میشم 

میرم پیاده روی بعضی وقتا با پتم

میام دوش میگیرم یه اوتمیلی چیزی درست میکنم روتین پوسیتمو انجام میدم میرم سرکار

الانم تایم ناهارمه یه اسنک سفارش دادم خوردم

میام خونه یه اب به بدنم میزنم 

یوگا میکنم 

زبان میخونم اگه همسرم بیاد خونه باهم میریم بیرون حالا این اطراف کافه ای پاساژی جایی 

بعدشم میام خونه یا غذا درست میکنم یا سفارش میدم

آشپزیم متاسفانه خوب نیست جز پاستا 😅  

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

من صبح اگه خونه باشم خونه رو مرتب میکنم یه ناهار اگه شوهرم بیاد بار میزارم مجازی گردی میکنم لباس میشورم خونه رو تمیز میکنم لباس میشورم دوش میگیرم تا شوهرم میاد

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

روزهای زوج صبح ساعت ۷ باشگاه تا ۸ 

۸صبحانه و راهی کردن شوهر 

۹ میرم سر کار تا سه ،البته وسطش یه ناهارم می‌زارم چون کارم تو خونه است ،اگه سال تحصیلی باشه باید برم دنبال پسرم بیارمش ساعت ۲ ،بعد از کارم هم خونه رو تمیز میکنم و شام می‌زارم اگه بچه درس کار کردنی داشته باشه باهاش کار میکنم روزهای فرد هم میبرمش باشگاه روزهای زوج هم گاهی عصر ها میریم بیرون،بعد ساعت۹/۵ شوهرم میاد و شام و خواب

صبح که بیدار میشم صبحانه همسرمون که دادم رفت سرکار یکم دیگه میخوابم بعد میرم دوش میگیرم روتین پوستمو انجام میدم به خودم میرسم بعد کارای خونه رو انجام میدم غذامو درست میکنم باز میرم دوش میگیرم یه آرایش ملایم میکنم میرم بیرون...بعد میام باز دوش میگیرم دیگه تا اون موقع هم ظهر شده همسرم میاد ناهار میخوریم استراحت میکنیم عصر کیک یا عصرونه درست میکنم بیدارشد میخوریم باهم میریم بیرون خریدای خونه رو انجام میدیم یا پیش خانوادهامون میریم یا میمونیم خونه دوتایی شام درست میکنیم از سرکول هم بالامیریم میخندیم. 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

اوم تقریبا😁😁نامزدیم ولی چون ازدواج دومیم ی روزایی باهمیم محرم هستیم البته

بسلامتی عزیزم 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ناامید میشی با برنامه امم

صبح زود بیدار میشم صبحونه همسرمو اماده میکنم و پسرمو میبرم مدرسه برمیگردم دوش میگیرم و کارای خونه رو انجام میدم تا شب و بافتنی انجام میدم

شایدزندگی آن جشنی نباشدکه آرزوشوداشتی٬اماحال که دعوت شدی زیبا برقص🙂♥️

صبح که بیدار میشم صبحانه همسرمون که دادم رفت سرکار یکم دیگه میخوابم بعد میرم دوش میگیرم روتین پوستمو ...

چقدر دوش میگیری 🥲🥲 دو دیقه دوش نگیر ببینیم چ میکنی زن

ولی خدایی من با نیم متر موی کراتین شده خیلی سختمه حموم رفتن ینی  خشک کردن موهام بعدحموم خییلیی سخته🥲 

لطفابرای رفع مشکلات مامان مهربونم صلوات بفرستید دوستای مهربونم،من ب نفس های گرم شما ایمان دارم❤