2777
2789
عنوان

آیفون بگیرم یا سامسونگ❓

84 بازدید | 14 پست

بچه ها گوشی فعلیم ۱۴ هستش ولی چون رجیستر نمیشه خسته شدم گفتم یه مدل پایین تر بخرم ولی حداقل دیگه راحت میشم همون یکی رو میبرم اینور اونور 

از طرفی هم دوس دارم از اون zflip ها بگیرم خیلی گوگولین🥺

کدومو بخرم بهتره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زد فلیپ عالیه.من قبلا زد فلیپ ۳ داشتم خیلییی خفن بود و عاشقش بودم.خوش دست و راحت و قوی.قضدم هم اینه که نسخه جدیدش یعنی زد فلیپ ۶ بخرم.ببین خیلیییی چیز خفنیه.من آیفون هم استفاده کردم آس ۲۳ هم استفاده کردم ولی هیچکدوم به زد فلیپ نمی‌رسه.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اگه برای کار و استفاده روزمرگی میخوای سامسونگ 

اگر در کنار اینا میخوای عین تازه به دوران رسیده ها کلاس بذاری پزشو بدی همون اپل

گر چه کنم دل بردارم من از تو مهر.                                 آن مهر بر که افکنم، آن دل کجا برم

اگه برای کار و استفاده روزمرگی میخوای سامسونگ اگر در کنار اینا میخوای عین تازه به دوران رسیده ها کلا ...

آیفون امکانات نداره

منم میخوام تنوع بشه پس خوبه

خیلیییی خوبه. خوش دست ترین و راحت ترین گوشی دنیاس.با صفحه کوچک پشتش میتونی همه کار کنی.میتونی با دوربین اصلی سلفی بگیری و....

اگه برای کار و استفاده روزمرگی میخوای سامسونگ اگر در کنار اینا میخوای عین تازه به دوران رسیده ها کلا ...

نه بابا یچیز میخوام هم تنوع بشه هم گوگولی باشه

آیفون واسه این مد نظرم بود که عادت کردم و استفاده کردن از سامسونگ شاید سختم بشه کمی

نه بابا یچیز میخوام هم تنوع بشه هم گوگولی باشهآیفون واسه این مد نظرم بود که عادت کردم و استفاده کردن ...

ساسمونگ نگیر از من به تو نصیحت

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
نه بابا یچیز میخوام هم تنوع بشه هم گوگولی باشهآیفون واسه این مد نظرم بود که عادت کردم و استفاده کردن ...

اتفاقا رابط کاربری سامسونگ خیلیی بهتر از ایفونع.هم از لحاظ امکانات هم از لحاظ دسترسی