2821
2789
عنوان

شما سوغاتی میدید

123 بازدید | 13 پست

بچه ها خانواده من هروقت میرن مسافرت برای ما کلی سوغاتی ميارن، بهترین رو هم میارن

مادرشوهرم خیلی اهل سفره ولی هیچوقت سوغاتی نمیاره

درعوض ما هروقت میریم مسافرت،  همسرم برای جفت خانواده ها یکسان سوغاتی میاره

بنظرتون این درسته آخه؟

برای کسی که هیچی نمیاره و تو براش مهم نیستی مث کسی رفتار کنی که بهترینها رو برات میاره؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله درسته 

شوهرتون هم به خانواده شما احترام میزاره هم به خانواده خودش 

مادرشما دلش میخواد میخره ایشون نمیخره 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بذار بخره چی میشه 😒 

به شوهرتم بگو با اینکه مامانت هیچ سوغاتی نمیاره اما من به ایناش کار ندارم دوست دارم بخرم براش 😉😉

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

خب چرا حرفت رو راحت به همسرت نمیزنی؟

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

برای هر کس مثل خودش ،نمی شه که خواهرم می ره تیشرت برای پسرم می اره  ۲ میلبون ، برای خودم لباس مارک و خوب مادرشوهرم یا نمی اره یا اشغال تو بازار جمع می کنه که اصلا استفاده نمی شه یه یک چشم دید 

مادرشوهر منم خیلی سفر میره و من خودم ترجیح میدم اصلا سوغاتی برام نیاره چون واقعا وقتی میاره خجالت میکشم بگیرم ازش فقط به خاط شوهرم قبول میکنم. ولی خودم همیشه برای خانواده خودم میخرم چون اونها هم اگر برن ی چیزی میارن که میشه قبول کرد.