2777
2789
عنوان

خیانت توروخدا بیاین

302 بازدید | 22 پست

چجوری بعد از طلاق با عشقت زندگی کنی

اگه خیلی بشدت عاشق و وابستش باشی

چجوری بعدش زندگی کنی

همین الان چند روزه شبا تا صب قلبم تند تند میزنه نمیتونم بخوابم

علت طلاقمونم خیانته

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تووخیانت کردی یااون؟

اون

اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو می‌کردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
خب بهش فرصت میدادی

اون گردن نمیگیره 

من نمیتونم تحمل کنم

چون خیانت توجیهی نداره 

پس با فکر به خوبیاش تو قلبت باهاش زندگی کن 

بعضی ادما رو باید با یاد و خاطرشون زندگی کرد نه با خودشون چون تغییر رنگ میدن و عوض میشن

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                   من حسابم ز همه مردم این شهر جداست.                               من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست🫠✨️

به خودت بیا ، این قدر افراط نکن ، به این فکر کن که متاسفانه اگر مثل خودت اونم دوست میداش اینکارو نمیکرد ، چه طوری دلش اومد این جوری زخمیت کنه الان باید حالت از بابت این همه محبتت بهش به هم بخوره