2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی بنظرم معیار انتخاب ازمون نباید فقط حضوری بودنش باشه بهترین حالت اینه که قلمچی حضوری بدی و ماز رو ...

قلمچی سوالاش استاندارد نیست و خیلیم توش تقلب میشه رتبه و ترازا واقعی نیست بعد از اون طرفم میگن محیط سمی داره و خیلی بازی روانی راه میندازن

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

قلمچی سوالاش استاندارد نیست و خیلیم توش تقلب میشه رتبه و ترازا واقعی نیست بعد از اون طرفم میگن محیط ...

اره میدونم ولی بازم به سنجش و گزینه دو و گاج قطعااا ارجحیت داره اینا اصلا خوب نیستن بنظرم سمت اینا نرو حالا باز خیلی سبز یکم منطقی تره

اره میدونم ولی بازم به سنجش و گزینه دو و گاج قطعااا ارجحیت داره اینا اصلا خوب نیستن بنظرم سمت اینا ن ...

جدی؟ مشاورم خیلی اصرار داشت که گاج شرکت کنم

از نظر خودمم سوالاش یکم اسون بود

برای رشته انسانی هم قلمچی رو پیشنهاد میدی؟

جدی؟ مشاورم خیلی اصرار داشت که گاج شرکت کنماز نظر خودمم سوالاش یکم اسون بودبرای رشته انسانی هم قلمچی ...

اره قلمچی درسته اونقدرا خوب نیس ولی خب بین حضوریا بهترینه البته از لحاظ استاندارد و سوال خوب ماز در اولویته ولی میگی حضوری

گاج شنیدم پارسال کلا میخواستن ازموناشو جمعش کنن اینقدر که بدرد نخور بوده حالا نمیدونم درست باشه یا نه

البته من تجربیم نمیدونم سوالای انسانیش شایدم خوب بوده

اره قلمچی درسته اونقدرا خوب نیس ولی خب بین حضوریا بهترینه البته از لحاظ استاندارد و سوال خوب ماز در ...

اطلاع داری هزینه ازمونای حضوری قلمچی چقدره؟

فقط ازمونشو میخوام

اطلاع داری هزینه ازمونای حضوری قلمچی چقدره؟فقط ازمونشو میخوام

بستگی به شهرت داره منطقه ۳ ارزونتره منطقه ۱ گرونتره از حدود ۶تومن تا ۱۱ تومن 

پشتیبان اجباریه بعضی جاها کتابم زورکی میدن