بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم خدا جای حق نشسته... بگو خدا هدایتشون کنه... ما هم گاهی ناخواسته کسی رو دلخور کردیم ازمون بگذره. 🌺
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
دوس ندارم اینو که آرزوی بد کنم اما یهو که قلبم درد میگیره دیگه بغضم از بین نمیره حالم بد میشه اصلا دست خودم نیست کاش منم میرسیدم به چیزی که میخوام لااقل فراموش میشد یا کمرنگ برام
دوس ندارم اینو که آرزوی بد کنم اما یهو که قلبم درد میگیره دیگه بغضم از بین نمیره حالم بد میشه اصلا د ...
عزیزمی فداتم گلم...
کاش میتونستم یکاری کنم اروم شی
کاش میشد بغلت کنم...
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.