2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشتا رو من با ادویه طعم دار میکنم قل قلی میکنم ی کوچولو سرخشون میکنم اواخر پخت میزنم ب خورشت

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

مثل همون مرغه فقط گوشت و پیاز رو خوب ورز بده بعد قلقلی کن سرخ کن بنداز توی خورشت 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

مثل همون مرغه فقط گوشت و پیاز رو خوب ورز بده بعد قلقلی کن سرخ کن بنداز توی خورشت

من حتی مرغش هم بلد نیستم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

گوشتا رو من با ادویه طعم دار میکنم قل قلی میکنم ی کوچولو سرخشون میکنم اواخر پخت میزنم ب خورشت

من هیچیشو بلد نیستم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد

گردو رو بزار تو آب چندساعت بپزه 

گوشت نمک و ادویه و آرد بزن قلقلی کن سرخ کن 

ی پیاز بزرگ رنده کن بریز تو گردو 

شکر و نمک بریز لواشک هم بگیر بنداربزار جابیقته نیم ساعت آخر هم گوشت اضافه کن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

پیاز رو ریز خورد کن 

دو قسمتش کن 

یه قسمتش رو با گوشت و روغن بریز تو ماهیتابه تا گوشتت بپزه و سرخ شه یکم 

بقیش رو اول تو قابلمه ای که فسنجون میخوای بزاری روغن میریزی بعد بقیه پیاز تو سرخ میکنی بعد گردو پودر شده یا آسیاب شده یا چرخ شده میریزی و باز تفت میدی یکم زیاد تفت نده گردو میسوزه 

حدود ۳ یا ۴ لیوان آب اضافه میکنی و گوشتتم که پخته میریزی و‌میزاری قشنگ ۴ یا ۵ ساعت جا بیفته 

۲۰ دقیقه قبل خاموش کردنش رب انار میریزی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدایی هست مهربانتر  از حد تصور:)

من ی پیازو رنده میکنم طلایی ک شد گردوهای چرخ شده رو میریزم توش یکم ک تفت خورد آب جوش میریزم روش

حواست ب تفت خوردن باشه چون گردو سریع میسوزه

جوش ک اومد قل خورد میذارم رو شعله کم و چن ساعت یبار ی تیکه یخ میندازم توش

من صب میذارم برای شام

حسابی جا میفته و رنگش سیاه میشه

یساعت مونده خاموش کنم ترشی و نمک و رب انار ی کوچولو و شکرشو اندازه میکنم بعد یساعت خاموش میکنم

ما با گوشت چرخکرده درس نمیکنیم 

بیشتر با اردک و خروس و مرغ درس میکنیم