2777
2789
عنوان

ولنتاین بهاره رهنما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1680 بازدید | 80 پست

شوهر من یه دسته گل کوچیک برام گرفت ولی همین خیلی برام ارزش داره چون میدونم الان دستش خیلی خالیه همین که بازم ب فکرم بوده یه دنیا برام ارزش داره

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش طلاق بگیرم یا بسوزم و بسازم؟

😂😂

من بدشانسیمو از همون دوران بچگی                    وقتی که تخم مرغ رو کاشتم و بهش آب دادم         ولی مرغ نشد فهمیدم😞😞                        
شوهر من یه دسته گل کوچیک برام گرفت ولی همین خیلی برام ارزش داره چون میدونم الان دستش خیلی خالیه همین ...

عزیزممم😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
شوهر من یه دسته گل کوچیک برام گرفت ولی همین خیلی برام ارزش داره چون میدونم الان دستش خیلی خالیه همین ...

همسره منم بادكنك و عروسك و شكولات خريد و مختصر جشن گرفتيم من هيچي نخريدم براش😔😔😔هر سال ميخريدم امسال بچم مريض بود دل و دماغ نداشتم 

١ درصد فك كنين سركاريه!

به نظرم داره مشكلات بعد از طلاق رو پشت سر ميذاره و مي خوادثابت كنه كه قويه،خوشبخته و مشكلي با جدايي نداره 

گاهي زيادي داد زدن خوشبختي عكس قضيه است 

اميدوارم مشكلات رو پشت سر بذاره 

پسرم منتظر در آغوش كشيدنت هستم   
انتر انگار هچکی بهش نگاه نمیکرده تو زندگیش الان این مرد رو گیر اورده دیوونه شده.دختر پسرهای کم سن ان ...

😲😲😲

همسره منم بادكنك و عروسك و شكولات خريد و مختصر جشن گرفتيم من هيچي نخريدم براش😔😔😔هر سال ميخريدم ام ...

اشکال نداره تو یه مناسبت دیگه جبران میکنی

اره چند روز ديگه سالگرد ازدواجمون حتما اون موقع براش هديه ميخرم 

پیشاپیش مبارکتون باشه😍

ممنون فدات شم بطف داري😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😘❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

قربونت😙😙