یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۸سالمه عرررربم از اون عربایی ک بفهمن دخترشونو میکشن اک بفهمن منو میکشن من واقعا عاشقشم از ته ققق ...
متاسفم خیلی ابجی گلم بخاطر اینکه خانوادت اینطور برخورد میکنن ،من خودم دختر دارم ولی هرکاری هم کنه شاید خودم از قصه دغ کنم بمیرم ولی نمیتونم اونکاری که گفتی اونها میکنن بکنم،البته امیدوارم تو هم مثال زده باشی در حقیقت نباشن اینطور ،ولی اگه واقعا اینطور هستن ،توروخدا مواظب رفتارت باش تا یه پسر خوب بیاد خاستگاریت و ازدواج کن
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
من ی مدتیه همش بدبیاری شده نمیدونم حس میکنم طلسم شدم
زندگی بالا پایین داره منم ی وقتایی این حسو دارم ولی بعدش همچی درست میشه برا همه مشکلات پیش میاد بهترین راه برای اینکه تو همچین خانواده های سخت گیری لو نری اینه که خیلی مراقب باشی الانم ارام باش و منم برات دعا میکنم انشالله که متوجه چیزی نشه پدرت