2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارم درس میخونم 🥲 فقط نمونه سوال خوندم از خودت کتاب هیچی نخوندم جز یک قسمتش که اونم ۱ نمره میاد کلا ...

سوالای سالای قبل 

امیدوارم موفق باشی عزیزم استرس نداشته باش ارام باش

چیشده؟؟

تتاپیک توضیح دادم دوسه تا قبلن 

پارتنرم زنگ‌زد بابام جواب داد وو کربلا شد مادرم کامل فهیمد از ترس بابا چیزی نمیگه فردا جهنمه ابروم رفت ب همه ائمه متوسل شدم ب خیر بگذره

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود یه خانم بزه بود ۳ تا بچه داش ،شنگول و منگول ،حبه انگور،یروز خانم بزه میخواست بره هایپر خرید کنه ،گفت بچه ها من دارم میرم خرید ،من رفتم رفیقاتون رو جمع نکنید تو خونه ،اوهوی شنگول مثل اوندفعه دختر بزه همسایه رو دعوت نکنی خونه ،هوی منگول،اون رفیقای عملی ت رو جمع نکنی خونه ،هوی حبه بیام ببینم,😏😔😔😔😔

امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست  ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،

چند سالته؟؟قصدتون ازدواجه؟؟

من ۱۸سالمه عرررربم از اون عربایی ک بفهمن دخترشونو میکشن 

اک بفهمن منو میکشن 

من واقعا عاشقشم از ته قققلبم

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

یکی بود یکی نبود غیر از خدا هیچکس نبود یه خانم بزه بود ۳ تا بچه داش ،شنگول و منگول ،حبه انگور،یروز خ ...

🤣🤣🤣عالی بود الان مامانم بیدار میشه همون شنگول و منگولو ….

من ۱۸سالمه عرررربم از اون عربایی ک بفهمن دخترشونو میکشن اک بفهمن منو میکشن من واقعا عاشقشم از ته ققق ...

نه خدانکنه 

خب اگر اونم دوست داره بیاد جلو نامزد شید حداقل بهتر از این شرایطه