2777
2789

مادرم خودش گفته یه تار موی داداشات به صدتای تو می ارزه کلا از من خوشش نمیاد

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامان من انقد رک نگفته ولی خب رفتاراش تقریبا از واضح گفتن بدترن😂😂

رفتاراش که تابلوعه😐😕

من مثل خیلی از کاربرا نمیخوام درباره سن و زندگیم دروغ بگم و کاربری فیک داشته باشم☺💕 صادقانه میگم من زیر ۲۰ سالمه اگر میخواید بگید بچه ای جمع کن برو درستو بخون بهتره که باهم صحبت نکنیم که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد🙌❤اگر هم که نه منم جای دخترتون لطفا منو راهنمایی کنید که به راهنمایی شما بزرگترها محتاجم تو زندگیم

اره دیگ طبیعیه

من تماااااممممم اطرافیانم یکی از بچه هاشون رو بیشتر دوس دارن

همونطور ک من بین پدر و مادرم ک هردو هم خوبن مادرم رو بیشتر دوس دارم.. 

مهم اینه ادم بروزش نده زیاد

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
مامان منم قربون صدقه پسرش میره ولی برا من اصلا سالی یبار شاید

خانواده های ایرانی بیشترشون پسر دوست هستن مخصوصا قدیمی تر ها الان بهتر شده

پسراشون تحفن عزیزم ما اخ و تفیم

زندگی عالیه هوففف