2777
2789

انقدددددر خسیسه که نگوووو.حالم ازش به هم میخوره داداشم 38سالش بود فوت کرد .الکی گریه میکرد انگار .چهلمش نیومد که هیچ .یه جورابم برای مامانمو ما نگرفت.بعد برگشته گفته یادم نبود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داداشت فوت شده اونوقت دنبال چی هستی

دنبال یه روسری نیستم یه تخم مرغ توخونش بپزید جونش در میاد دوکیلو طلا داره.توی این موقعیت دخترشو تنها بزاره پس کی میخواد مادر باشه.دایی جوونم ب خاطر مریضی کبدی فوت کرد دلش نیومد طلابفروشه خرجش کنه الان اشک تمساح میریزه

خدا داداشت رو بیامرزه .نمیخواستم ناراحتت کنم .خودم عزادار یه عزیزی هستم ..درک میکنم ناراحتی ...اینجور آدما تف سربالان..آدم خسیس درست بشو نیست فقط باعث سرافکندگی و عذاب بقیه ست ...

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
عزیزدلم بهت تسلیت میگم امیدوارم خدا بهتون صبر خیلی حق داری درکت میکنم ولی بذار بحساب بی معرفتیش دیگه ...

ممنون از دلداریت .دلم برای مامانم خیلی سوخت .جلو فامیل هی پرسیدم مادرت کو گفت مریضه نتوانسته بیاد

خدا داداشت رو بیامرزه .نمیخواستم ناراحتت کنم .خودم عزادار یه عزیزی هستم ..درک میکنم ناراحتی ...اینجو ...

ممنونم خدا عزیز شما رو بیامرزه.اگه بدونی چقدر فامیلای دور اومده بودن برای مشکی درآوردن .مادر بزرگ خودمون بزرگترمون نبود