2777
2789
وای 😂چقد اینا بیکارن خدایامن یادمه ایلدا۰۴ بود درست میگم؟

آره عزیزم 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

اره بابا یه کاربری دیگش لو رفتتا یکجاهایی راست بود بقیش همش خیال پردازی هاش و قهرمان نشون دادن خودش

اها ینی الکی میگفت نامزد داره و هنوز سر خونه زندگیش نرفته و مادرشوهر ایناش بد بودن باهاش و پدرمادر خودشم درکش نمیکردن؟😂من اینارو یادمه چون دیدم تقریبا همسن و همسال خودمه دیدم خوشم اومد گفتم چقد قویه این دختر💔😂

خدایا بینهایت شکرت💚💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها ینی الکی میگفت نامزد داره و هنوز سر خونه زندگیش نرفته و مادرشوهر ایناش بد بودن باهاش و پدرمادر خ ...

میدونی راست بود تا یکجاهایی این قهرمان بازیهاش و این پندهاش چرت و پرت بود و دیگه زیادی هیجانیش کرده بود😄

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اها ینی الکی میگفت نامزد داره و هنوز سر خونه زندگیش نرفته و مادرشوهر ایناش بد بودن باهاش و پدرمادر خ ...

ازدواج کرده بود کنار خونه ی مادرشوهر زندگی میکرد قطع رابطه نبود میرفت کارهم میکرد یه بارشوهرش کتکش زده بود نوشته بود پدرم میگه جداشو من نمیشم ولی ایلدا دختری بود که زیر بارزور نمیرفت چندروز قبل ازعروسی جهیزیه رو برگردونده بود وبا مادرشوهر قطع رابطه بود ومرتب مشاور میرفت ومستقل بود سرکارمیرفت درحالی با کاربریش گفته بود شوهرم اجازه نمیده جایی برم وخیلی پول لازم بودو..🤣🤣🤣🤣🤣

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

میدونی راست بود تا یکجاهایی این قهرمان بازیهاش و این پندهاش چرت و پرت بود و دیگه زیادی هیجانیش کرده ...

وای فقط اونجایی که میگف مادر جاریم اومده ازم خواهش میکنه من واسطه بشم لابد پیش خودش گفته ایلدا قویه زیر بار زور نرفته به منم کمک میکنه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وای فقط اونجایی که میگف مادر جاریم اومده ازم خواهش میکنه من واسطه بشم لابد پیش خودش گفته ایلدا قویه ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇