2777
2789
استارتر من الان دیدم خووش تاپیک زده راجع به این موضوع چند روز پیش https://www.ninisite.com/discussio ...

مرسی عزیزم. کاربریش و پبدا نمیکردم👍👍😘😘

عشق صیدیست که تیرت به خطا هم برود؛ لذتش کنج دلت تا به ابد خواهد ماند💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من خیلی مسخرم میاد بعضیا انقد واسشون جدیه

من واقعا حتی فکرم نمیکنم دربارع ادمای این سایت چ برسه اینطور جدی بگیرم بابا بیخیال😂ی سایته دیگه هرکسی میتونه هرچی ب ذهنش بیاد بنویسه 

خدایا بینهایت شکرت💚💚

چیز خاصی نمیزاشت که فیک باشهصدبارم عکس خودشو گذاشته بود

دقیقا...همیشه هرچی میگفت عکسشم میذاشت بنده خدا

خیلی دانا و اهل کتابم بود، مودب و مهربون...دوسش داشتم

مرسی عزیزم. کاربریش و پبدا نمیکردم👍👍😘😘

🥰

البته من اطلاعی ندارم فیکه یا نه قضیش چیه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

فقط جریان این ایلدا ک گفته چیه؟من گاهی تاپیکاشو میخوندم انرژی مثبت داشتاون فیک بوده یعنی؟

اره فیک بود دیگه روانی و بد دهن بود

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

فقط جریان این ایلدا ک گفته چیه؟من گاهی تاپیکاشو میخوندم انرژی مثبت داشتاون فیک بوده یعنی؟

عزی م ایلدا هم فیک بود دوتا کاربری داشت بایه کاربری خیلی کتابی ومودب حزف میزد وخودش رو قهرمان جلوه میداد باکاربری دیگه ادبیات داغون واصلا چیزایی میگفت دروغ بود کاربری دیگش ملورین_بانو بود 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که اهمیتت درحدخاموش شدن نت گوشیه 😂خلاصه با خودشاخ پنداری وتوهم توطئه تاپیکارو به دعوا نکشیم🤍

ولی من خیلی مسخرم میاد بعضیا انقد واسشون جدیهمن واقعا حتی فکرم نمیکنم دربارع ادمای این سایت چ برسه ا ...

درسته، منم همینطورم. من حتی اسمهای کاربری ام یادم نمیمونه. ممکنه تو یه تاپیک با کسی بحثم بشه اما تو یه تاپیک دیگه تاییدش کنم. ولی سه چهارتا از کاربرهای سایت از نظر من تفاوتهایی با بقیه دارن که تو یادم موندن. مصی یکی از همونا بود. برای همین کنجکاو شدم

عزی م ایلدا هم فیک بود دوتا کاربری داشت بایه کاربری خیلی کتابی ومودب حزف میزد وخودش رو قهرمان جلوه م ...

وای 😂چقد اینا بیکارن خدایا

من یادمه ایلدا۰۴ بود درست میگم؟

خدایا بینهایت شکرت💚💚

روانی و بددهن؟؟مگه ایلدا۰۴ رو نمیگی؟خیلی تاپیکاش وایب خوبی داشت که

اره بابا 

یه کاربری دیگش لو رفت

تا یکجاهایی راست بود بقیش همش خیال پردازی هاش و قهرمان نشون دادن خودش