2777
2789

برا خواهرم ی خواستگار اومده به خواهرم گفته ازت سه ماه فرصت میخام ک آشنا بشیم پسره کارآموز دندان پزشکی نیشابور هست و ما یکجای دیگه کلا ازون پسر هاست که به خودش میرسه باشگاه میره مادر پدرم راضی نیستن اما خواهرم ازش خوشش اومده باید چکار کنیم ک پدر مادرم دست از لجبازی بردارن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شغل خواهرت چیه که پدر و مادرت راضی نیستن

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

شاید حق با پدر و مادرت باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

ببین کسی ک ازدواج بدی داشته میگه ازدواج نکن 

کسی ازدواج خووبی داشتع میگ ازدواج بکن ـ

تو در شراط خودت هستی بقیه هم شرایط خودشونو می سنجن و طبق همون شراطشون بهت میگن چیکار کنی چیکار نکنی پس بقیه  نمیتونن برات تمصیم بگیرن این خودت هستی که متناسب با شرایطتت میدونی باید چیکار کنی

چرا راضی نیستن پسره حقوق داره؟

نمیدونم یکم مذهبی ان کلا از اول هرچی برا خواهرم خواستگار میاد ایراد میگیرن 

اره حقوق داره خونه ماشینش همچی اوکیه به خواهرم گفته تا هرچقدر بخای من بهت زمان میدم فکر کنی اما نمیخام از دستت بدم البته خواهرم مذهبی نیس و ازین تیپ پسرا خوشش میاد امشب گفت توروخدا بابا مامان راضی کن این دقیقا همونه ک میخام هم تحصیل کرده هم با اصالت 

منم بهش گفتم خیلی محترمانه و رسمی جلو برو شاید پسره آب زیر کاه باشه نگران پدر مادرمم دنبال بهانه ان

اره پدر مادرا صلاح بچشون میخوان

من خودمم با شوهرم خیلی رسمی اشنا شدیم بعد فقط مادرامون در جریان بودن

اره پدر مادرا صلاح بچشون میخوانمن خودمم با شوهرم خیلی رسمی اشنا شدیم بعد فقط مادرامون در جریان بودن

آخه خیلی وقتا پدر مادر من غیر منطقی عمل میکنن فکرشون خیلیییی قدیمیه 

اینم گفته ب خانوادش 

آخه خیلی وقتا پدر مادر من غیر منطقی عمل میکنن فکرشون خیلیییی قدیمیه اینم گفته ب خانوادش

بله حق با شماست

پسره هم جلو پدر مادرتون باید یکار کنه به چشمشون خوب بیاد تا خرشون از پل بگذره