2777
2789
از کجا میدونی شوهرم خوبهپدر مادرم تمام سیسمونی رو گرفتن برا بچم میگم لاغل یه عروسکم تو که بابایی بگی ...

والا تقصیر خودتونه ک انقد مردا رو پررو کردین

چه دلیلی داره سیسمونی خانواده عروس بگیره؟؟

ببخشیدا معذرت میخوام یکی دیگه کرده لذتشو برده یکی دیگه زاییده خانواده عروس بدبخت چه گناهی کردن دختر دار شدن هم سیسمونی بدن هم جهاز بدن همینه ک شوهراتون دور برمیدارن

خیلی منو بی عرضه میدونه این کارو بکنم هنگ میکنه کلا

ب اونجات! 

هنگ کنه 

اینکارو بکن ک این طرز فکرش دربارت از بین بره

بی عرضه نبااااااش

اون روی خودتو نشونش بده 

منم قبلا زرنگ نبودم.روم حساب نمیکرد الان همه زندگیش زیر دست منه پول میخواد از خودم میگیره 

چون فهمید زن از مرد بیشتر ب فکر سرمایه و زندگیه خودمو همه جوره ثابت کردم ب همه صاحب هرچیزی ک میخواست تا الان شده با کمک من

واقعا زن باید ب فکر باشه و جمع کنه 

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارتشو خالی کن تو کارتت برو یه تیکه طلا بخر نمیتونه چیزی بگه سرتو ک نمیبره تازه سود میکنید ب تو نده ...

چرا نمیتونه چیزی بگه 

این چه راهیه اخه 

تا وقتی اون همراهی نکنه که نمیشه 

بعدش دعوا و بحث و اعصاب خوردی 

اخرش هم مجبور میکنه بفروشه بدتر ضرر میشه 

یا خدانکرده همبن کار باعث یه بحث بزرگ و جدایی میشه 

چرا نمیتونه چیزی بگه این چه راهیه اخه تا وقتی اون همراهی نکنه که نمیشه بعدش دعوا و بحث و اعصاب خوردی ...

شناخت کامل ک ندارم

ولی طبق حرفایی ک اسی زده شوهرش روش حساب نمیکنه اگه اینکارو بکنه اتفاقا متوجه میشه ک زنش واقعا ب فکر ایندشونه و نیتش طلا خریدن بوده 

اگه پولشو لازم نداره چرا ناراحت بشه یا مجبورش کنه بفروشه و ضرر کنه هیچ ادم عاقلی اینکارو نمیکنه

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

ب اونجات! هنگ کنه اینکارو بکن ک این طرز فکرش دربارت از بین برهبی عرضه نبااااااشاون روی خودتو نشونش ب ...

اره دقیقا من دوساله دخالت نکردم تو در آمد و خرجا که هیچی جم نکرده از اول باید توقع خیلی چیزارو میداشتم که الان لاغل یه پژو پارس داشتیم

دقیقا ب این حرفتون تازه رسیدم و شوهرم خیلی پر توقع شده

بخدا خیلی بده این رسم توی ایران مردا همینطور پررو هستن ماشالا خانواده عروس پررو ترش میکنن

خداروشکر ما این چیزارو نداریم همه چی با داماده انقد باید زحمت بکشه ک قدر زنی ک گرفته رو بدونه والا

اره دقیقا من دوساله دخالت نکردم تو در آمد و خرجا که هیچی جم نکرده از اول باید توقع خیلی چیزارو میداش ...

مث قبلنای منی ب خودت بیا زودتر 

منم سنم کم بود ریالی ازش نمیگرفتم عقلم نمیرسید جمع کنم 

مثلا ارایشگاه میرفتم پول نمیگرفتم میرفتم اونجا میگفتم انقد شده کارت ب کارت کن دروغم بلد نبودم بیشتر بگیرم !

یا مثلاهمونقد ک میدونستم پول ناخنم میشد نقدی ازش میگرفتم !

برا خرید و اینچیزام همینطور

چرا نمیتونه چیزی بگه این چه راهیه اخه تا وقتی اون همراهی نکنه که نمیشه بعدش دعوا و بحث و اعصاب خوردی ...

چند باری خودش گفته با پولت فلان چیزو میخریدی نمیکشتمت که دقیقا بنظرم فکر میکنه من عرضه خرید کردن از بیرونو ندارم

شناخت کامل ک ندارمولی طبق حرفایی ک اسی زده شوهرش روش حساب نمیکنه اگه اینکارو بکنه اتفاقا متوجه میشه ...

عزیزم همون دیگه چون شناختی نداریم نمیشه به طرف بگیم یهو برو بی‌محابا چنین کاری کن 

ایشون باید سعی کن تا حدودی شوهرش رو همراه کنه وگرنه فایده نداره 

صد درصد شوهرش انقدر غر میزنه یا مشاجره میکنه که استارتر فقط میگه بذار بفروشم دست از سرم برداره

بعد من نگرانش شدم همین باعث یه جرقه بشه به بحث بزرگ بکشه و زندگیش بهم بخوره

خیلی ها یه چیز کوچیک جرقه یه دعوای بزرگ بینشون میشه 

مث قبلنای منی ب خودت بیا زودتر منم سنم کم بود ریالی ازش نمیگرفتم عقلم نمیرسید جمع کنم مثلا ارایشگاه ...

وای دقیقا عین من ولی من یه هفته چشم باز شده از وقتی که دخترم به دنیا اومد الان میشینم گریه میکنم هعی میگم این بچه آینده میخواد

چند باری خودش گفته با پولت فلان چیزو میخریدی نمیکشتمت که دقیقا بنظرم فکر میکنه من عرضه خرید کردن از ...

ببین گفته با پولت👉 نه اینکه پول تو کارت اون رو بی‌اطلاعش بری خرید کنی اونم طلا که بهش اعتقادی نداره 

ولی بازم خودت اخلاق شوهرت رو بهتر میشناسی 

اگه میدونی چنین کاری امکان‌پذیره پس انجامش بده 

ولی من یه راهکاری برات دارم 

ببین برای چنین شوهری نباید هی علنی بگی مثلا بیا پس‌انداز کن بیا طلابخر و ...

چون ایشون اهلش نیست و هی گفتن شما باعث میشه بدتر زده بشه 

بیا و یه کاری کن الان مینویسم

وای دقیقا عین من ولی من یه هفته چشم باز شده از وقتی که دخترم به دنیا اومد الان میشینم گریه میکنم هعی ...

اره افرین الانم دیر نشده دست ب کار شو 

منم بعد از اب و گل درومدن بچه تازه چشمم باز شد دیدم هی درجا میزنیم کسی هم نبود.راهنماییم کنه یا اگه بود من حالیم نبود ‌اون زمان انقد گرونی نبود میتونستم ماهی 30 تومن برا خودم طلا بخرم خاک تو سرم الانم دارم حرص میخورم هنوز 🤕

همش ولخرجی میکرد منم هیچی نمیگفتم

مث قبلنای منی ب خودت بیا زودتر منم سنم کم بود ریالی ازش نمیگرفتم عقلم نمیرسید جمع کنم مثلا ارایشگاه ...

دقیقا راهش اینه اول خریدهاش رو بیشتر بگه 

بعد اون اضافه ها رو جمع کنه طلا بگیره یا یه پارسیان بگیره 

و اصلا به شوهرش نگه طلا میگیرم 

چون شوهر ایشون اعتقاد به پس‌انداژ و طلا نداره باید به اسم خرید و هزینه ها ازش پول بگیره 

و حتما هم اوایل اون کار رو انجام بده که شوهرش ببینه این خانم یکسری هزینه داره 

بعدا میتونه اروم اروم یکی در میون انجام بده مثلا پول برای مانتو بگیره اما یه بار بخره یه یار پولش نگه داره 

ولی استارتر باید اهسته و پیوسته پیش بری 

زیاده روی نکن هم به خودت فشار نیاد 

هر چیز کوچیکی که خریدی یا هر پول کوچکی هم ازش گرفتی پیش خودت خوشحال باش