2777
2789
اره افرین الانم دیر نشده دست ب کار شو منم بعد از اب و گل درومدن بچه تازه چشمم باز شد دیدم هی درجا می ...

همه اولش اکثرا همینن خودتون سرزنش نکنید و حرص نخورید 

باور کن چندسال دیگه هم میگیم همین امسال که توش هستیم چه ارزون بود 

استارتر با شما هم هستما که گفتی میشینی گریه میکنی😐

عزیزم بچت اول یه مادر شاد میخواد و قوی 

دقیقا راهش اینه اول خریدهاش رو بیشتر بگه بعد اون اضافه ها رو جمع کنه طلا بگیره یا یه پارسیان بگیره و ...

اگه بخر و بعدن ببینه چقد ب کارش میان اعتقاد پیدا میکنه

شوهر منم همین بود دوران عقد و نامزدی طلا نمیخرید زورش میکردم بخره بعدن فروختیم ماشین خریدیم دید طلا چقد خوبه الان حتی همین دیشب میگف جمع کن طلا بخر 

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه اولش اکثرا همینن خودتون سرزنش نکنید و حرص نخورید باور کن چندسال دیگه هم میگیم همین امسال که توش ...

اخه یه هفته زایمان کردم همش دعوا راه میندازه یه چیزی نمیگه دل گرم شم

همه اولش اکثرا همینن خودتون سرزنش نکنید و حرص نخورید باور کن چندسال دیگه هم میگیم همین امسال که توش ...

درست میگی ولی یه سریا رو میبینم تو سن کم گرگن 

میگم من چقد ساده بودم چرا عقل الانو نداشتم 

ولی خب تجربه های خود ادم باعث میشه پخته تر بشی 

ب قول شما برا همه پیش میاد اگه تجربه نمیکردم یاد نمیگرفتم چجوری جلوی ضرر رو بگیرم

پشت بى حوصلگیخيلي هامون،يه زمانى كلى حوصله بوده...پشت بى تفاوتى هامون،كلى توجه و اهميت بوده…وپشتسكوتِمون، كلى حرف...وپشت بَدبينى هامون، كلىاعتماد...آدم ها به الان مون نگاه مى كنن و بهمون كلى برچسب مى زنن...درحالى كه نمى دونن چیبهمون گذشته...آدم يه وقت هايى از اول ايننيست؛ اين ميشه...

اگه بخر و بعدن ببینه چقد ب کارش میان اعتقاد پیدا میکنهشوهر منم همین بود دوران عقد و نامزدی طلا نمیخر ...

بعضی ها اینطوری نیستن 

مثلا بابای من خیلی خرج میکنه از همه چی بهترین میخره بخدا تا دو سال یه هزاری پس‌انداز نداشت 

میگم تفکرشون این نیست 

یکی خسیسه همش جمع میکنه مثل پدر همسرم که هیچچچچچی نمیخره وحشتناک 

ولی بابای شدید خرج میکنه و گرونترین رو میخره دیگه از دستفروش و .... که نگم دلش میسوزه کلی چیز خریده 

یا خداشاهدع غریبه می اومد در خونه قرض میداد طرف دیگه نمی اومد😐

اصلا یه کارایی 

انقدر به مامانم میگفتم انقدر خرج بیش از حد نکنید اونم میگفت برو ببینم😅😅😅

الانم طلا و اینا ندارن 

یه مقدار پول جمع شده فقط 

ولی هنوزم همونه تفکرشون 

یعنی میخوام بگم بعضی ها متوجه نیستن ولی بعد اگاه میشن 

بعضی ها اصلا جزو تفکرشون نیست 

درست میگی ولی یه سریا رو میبینم تو سن کم گرگن میگم من چقد ساده بودم چرا عقل الانو نداشتم ولی خب تجرب ...

یه چیز بهت میگم شما خودت رو با گذشته خودت مقایسه کن 

اینطوری بجای اینکه ناامید بشی تازه امیدوار میشی 

یعنی جهت نگاهت عوض کن 

بجای اینکه گذشته خودت رو سرزنش کنی 

بگو چه پیشرفتی کردم افرین به خودم👏👏

مثلا همینی که الان میگی 

بجای اینکه بگی وای اگه قبلا از شوهرم پول گرفته یودم الان ال بود و بل بود 

بگو قبلا چی بودم الان چه راه افتادم شوهرم چطوری بود ولی الان چه بهتر شده🏆

بعضی ها اینطوری نیستن مثلا بابای من خیلی خرج میکنه از همه چی بهترین میخره بخدا تا دو سال یه هزاری پس ...

درسته عزیزم 

مادر پدرت زیادی با هم تفاهم دارن دیگه 😐😂

کاش مادرت جلوشو میگرف درسته دنیا دوروزه تا زنده ای باید زندگی کنی اونجوری ک دوس داری 

ولی پس انداز داشتن تو هر زندگی واجبه یه موقع اتفاقی پیش میاد نمیشه بری ب اینو اون رو بندازی‌

خساستم اصلا تو کتم نمیره خوب نیس

باید تعادلو حفظ کرد

بعضیا از اونور بوم افتادن

همسر اسی هم بنظرم ولخرج نیس وگرنه 50 جمع نمیکرد تا الان

خسیسم ک نیس فقط باید اینو بفهمه طلا واسه همشونه نه فقط برای خانومش!

اخه یه هفته زایمان کردم همش دعوا راه میندازه یه چیزی نمیگه دل گرم شم

عزیزم ببین ما نمیتونیم دیگران تغییر بدیم 

ما باید خودمون تغییر بدیم 

یعنی چی 

یعنی تو تغییر رویه بده 

راهشم بالا نوشتم رو کامنت دوستمون 

گریه رو کنار بذار 

دیکه هی به شوهرت پیله نکن بیا طلا بگیر اگه میخوای بگی هم یه مدت ول کن بعدا کم کم بگو 

اون روشی رو که گفتم برو 

ولی الان تازه زایمان کردی به خودت ارامش یده و استراحت کن 

از نظر روحی به خودت فشار نیار 

یه کفش اهنی بپوش و اروووووم اروووووم شروع کن حتی شده از یه هزاری یا صدهزاری یا یه تومن دیگه بستگی یه شرایطت داره 

یه چیز بهت میگم شما خودت رو با گذشته خودت مقایسه کن اینطوری بجای اینکه ناامید بشی تازه امیدوار میشی ...

مرسی ک وقت گذاشتی خانومی🌷

حرفات باعث دلگرمیه❤️

درسته عزیزم مادر پدرت زیادی با هم تفاهم دارن دیگه 😐😂کاش مادرت جلوشو میگرف درسته دنیا دوروزه تا زند ...

از یه نظر خیلی خوبه اینطوری زن و شوهر همسو باشن😅

دقیقا من همش بهشون میگم 

میگم نه به شما 

نه به پدر همسرم 😐

ولی بین این دو واقعا ادم ولخرج باشه و خرج زندگی کنه خیللللللی بهتره تا مثل پدرهمسرم 

یه استامینوفن چیه؟ 

خانواده همسرم میان از من میگیرن 

یه ریش‌تراش از ما 

پیراهن چندوقت یکبار یرای پدرهمسرم میخرم

و ..... 

نه برای خونه خرج میکنه نه برای زنش نه برای خودش 

یه پارک نرفتن 

من بردمش پارک باهاش حرف بزنم 

پارک محلشون گفت چه پارک خوبی داریم 

گفتم مگه نیومدی 

گفت برای چی بیایم😐 کاری نداشتیم 

(خیلی حق به جانب ها) 

ما مغازه سوپرمارکت زدیم بیچارمووووون کردن 

انقدر جنس و پول بررررردن ورشکست شد 

من چقدر بدهی دادم 

اگه بخوام از خانوادم همسرم بگم سرت سوت میکشه بارها نوشتم 

این گفتم که بگم هم به شما هم استارتر فکر گذشته رو نکنید من اگه خانواده همسرم انقدر جنس و پول نمیبردن الان به قول شما چیا که داشتم .... 

یه چیز میگم یه چیز میشنوی 

همسر من نه اهل کادو بود نه اهل یه پارک یود نه اهل خرید بود و .... 

و من و خانوادم کاملااااا برعکس اونا 

خونگرم اهل کادو دادن تفریح مدام خرید کردن 

ببین چی کشیدم تو خانواده همسرم 

از یه نظر خیلی خوبه اینطوری زن و شوهر همسو باشن😅دقیقا من همش بهشون میگم میگم نه به شما نه به پدر هم ...

چقد سختی کشیدی پس گلم 

نمیتونم تصورش کنم 

خوب تحمل کردی 

ولی صددرصد زنو شوهر شبیه همدیگه میشن و ب مدل همدیگه عادت میکنن

توام سعی کن شوهرتو شبیه خودت کنی چون ب هرحال از بچگی تو اون خانواده بزرگ شده اما میشه درستش کرد تا حدودی 

همونطور ک مادرت شبیه باباته و مادرشوهرت کنار اومده با پدرشوهرت 

شما هم تعادلو حفظ کنید عالیه

بی‌خیال منت کشیدن شو، خودت یه کاری کن که خرجت کنه، یا یه بار جدی تهدید کن ببینه قراره چی از دست بده. اینجوری شل نمی‌گیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!