2777
2789

اینو من خودم امتحان کردم و واقعا نتیجه داده تونستم قبل ازدواج ۹۰ درصد اخلاقشو بفهمم راه حلو میگم امیدوارم مفید باشه و ادم درستیو انتخاب کنید.

در طول گفت و گوهای روزانتون موقعیت های فیک بسازید یعنی داستان های فیک تعریف کنید و منتظر جوابش بمونید اون جوابی که بهتون میده دقیقا شخصیت پنهان خودشه برای مثال اگر میخواید بدونید خسیسه یا ولخرجه یا نرماله یک داستان ساختگی بیان کنید و بگید دوستم خیلی ولخرجه وشوهرش مدام خرجش میکنه اما براش مهم نیست و میگه خوشحالی زنم مهمتره بعد منتظر جوابش بمونید اینجا هرجوابی بده مشخص میشه جز کدوم دسته هست اگر بگه شوهر دوستت درست میگه پس خودشم ولخرجه اگر بگه اشتباهه و تحلیل کنه رفتارشو دو نتیجه داره یا خسیس یا نرمال.

مثال بعدی اگر میخوای بدونی بچه ننه هست یا ن بازهم یک داستان فیک تعریف کن و بگو شوهر دوستم هرچی هست و نیستو به خانوادش میگه و دوستمو اذیت میکنه و جواب مشخص میکنه خودش چیکارس

مثال بعدی بهش بگو پدر و مادرم باهم خیلی صادقانه رفتار میکنن و بابام تمام درامدشو و خرج هاشو به مادرم میگه و این مدیریت دوتایی باعث شده تو زندگی مشترک پیشرفت کنن اگر تایید کرد خودشم همینه اگرگفت چی بگم و شاید بدون ادم صادقی در طول زندگی مشترک نیست

و خصووووصا باهاش راجب خیانت متاهل ها صحبت کن ببین چه واکنشی میده اگر اونارو متهم کرد خیالت راحت خائن نیست اگر گفت حتما دلیلی دارن و ...بدون احتمال خیانتش زیاده

اینا که گفتم زن و مرد نداشتا داستان فیک بسازید و منتظر پاسخ بمونید فقط مراقب باشید ی روزی متوجه نشن فیک بوده از مثال غریبه ها یا دوستایی که محاله روزی باهاشون رو در رو شه صحبت کنید چون دیدم خیلی ها تو این سایت سردرگم هستن گفتم تجربمو بگم

شوهر من هم دوستی بودیم هم الان  چیزی تعریف کنم میگه به من چه به تو چه همیشه همینه نظر نمیده قضاوتم نمیکنه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ها که اینجورین راه حلی که گفتم جواب نمیده

اوهوم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂