2821
2789
عنوان

ولنتاین چطو تبریک بگم؟؟؟😓

4260 بازدید | 14 پست

توی پیام..مثلا بگم چی!!!😨

ولنتاین مبارک؟

ولنتاین تون قشنگ؟

ولنتاین ! کی!

ولنتاین ! کجا!

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

هپی ولن تاین دی

خارجکیشم بلدما منتها خسته تر از اونیم که کیبوردمو لاتین کنم😂

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هپی ولن تاین دی خارجکیشم بلدما منتها خسته تر از اونیم که کیبوردمو لاتین کنم😂

درک میکنم😂

منم سوادم در اون حد نیس

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
به کی میخوای تبریک بگی  خب بگو عشقم ولنتاینت مبارک !

ضایع نیس! همه همینجور تبریک میگن!!؟

برای ولنتاین برای تک تکتون قلب میبافم میفرستم، بعد نیایید بگید کادو ندادما🤗♥️ 🆔 @GizmizTel 💯

به عشقم و یکی از دوستام میخوام بگم

تو اینن کانال  کلی  تبریک  والنتاین  هست

تل ندارم😞

تل ندارم😞

کانال  اینستا  هم  داره   وقتی  میزنی  روش  یه  صفحه  میاد  که  میگه  تو تل  باز کنه  یا  اینستا       اینستا هم  لازم  نیست  که  تو حساب  داشته باشی  خودش  وا  میشه