2777
2789

بعد صاحبکار م یه زن وشوهرهستن بعدمن تایم کاریم ساعت چهارونیم تا نه ونیم شب هستش بعد یه خانم هست همکارمه  ولی اون ساعت هشت صبح میاد تا شش غروب 

بعدمی ره 

یه موقع هایی زن صاحبکار م میاد تومغازه کارمی کنه 

بعدمی دونید کار لبنیاتی چیه مثلا ماست روترازو می زاری 

می کشی 

پنیرمی کشی روترازو داخل مشمامی زاری 

بستنی دست مشتری می دی شیر و دوغ تومشمامی ریزی می کشی روترازو اب هویج می گیری 

مربا وپنیروخرما کیک وکوچه اینامی فروشی وغیره بعدمنم بیست وپنج شش روزه دارم کارمی کنم تومغازه

بعد هروقت این زن صاحبکار م میاد نمی زاره من کارکنم مثلا می خوام پنیر برای مشتری تومشما بزارم روترازو بکشم یا شیر می ریزم مشما ازدستم می گیره داخل مشمامی زاره 

یا دوغ می خوام تومشما بزارم ازدستم می گیره یا می خوام جنس های مشتری وحساب کنم کارت بکشم نمی زاره می گه بده به من 

نمی دونم منظورش ازاین کارها چیه امروز به حدی این کارو کرد اعصابم بهم ریخت دیگه جوری شد می خواستم بزارم بیام ولی چون نزدیک حقوق گرفتنمه هیچی نگفتم وسکوت کردم 

ولی اخمام رو کردم توهم که بفهمه اعصابم خورده ازدست کارهاش 

یعنی هرکارمی کنم نمی زاره 

امروز یخچال می خواستن بیارن بعدشوهرش و اون اقاداشتن یخچال جابه جامی کردن بعد یه آقای دیگه توسالن رفته بود بالای چهارپایه

بعدهمون زن صاحبکار م به من گفت خانم فلانی شما اون ور چارپایه  وایسا این ورتر نیا که خودش کارهای مشتری ها وانجام بده بعد شوهرش به من گفت خانم فلانی چرانمی ری به مشتری هابرسی بعد گفتم خانمتون گفتن اون و چهارپایه نرم بعد به من گفت ازاون ورچهارپایه ردشو برو منم رفتم پیش مشتری ها

می خوام بگم کارهای زن صاحبکار م خیلی رواعصابه 

هروقت هم میاد مغازه غصه عالم من رومی گیره پیش خودم می گم وای با ز این زنه اومد نمی دونم دیگه چه کارکنم 

حالا شوهرش هم پیرهستش فکرکنم پنجاه و هفت هشت سال هستش 

لطفا برای حاجت رواییم صلوات بفرستید ممنونم 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن احمقیه میخاد بگه خودم ی تنه حریفم حالا شماها نباشید زیر کار جونش درمیاد

دقیقا 

ولی هیچ پخی هم نیست 

انقدرهم ازش بدم میاد

به نظرم نیازی نیست اعصاب خودت رو خورد کنی اومد و هی جلوت رو گرفت نذاشت کار کنی تو هم قشنگ یه جا بشین و استراحت کن 

والا

اون در اصل داره به ضرر خودش کار میکنه و کار تو رو راحت تر میکنه

خب بهتر بذار خودش بکنه تو راحت باش

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
به نظرم نیازی نیست اعصاب خودت رو خورد کنی اومد و هی جلوت رو گرفت نذاشت کار کنی تو هم قشنگ یه جا بشین ...

اگه بشینم یه جابدنیست

به زنه بگو وای چه خوبه شما میاین من راحت میشم استراحت میکنم مردم از بس کار کردم 

دیگه از لج هم شده کارها رو میگه خودت انجام بدی😂

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

چقد خوب تعریف کردی 

افرین که زحمت میکشی 

باهاش لج نکن.حقوقتو که گرفتی با مرده حرف بزن .بگو نمیذاره زنتون کار کنم .نمیدونم منظورش چیه .شاید میخواد بگه به شما نیاز نداریم .نمیدونم