2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو ازدواج به مشکل نمیخوره منظورم حرف خانواده فرد مقابله

اگر هم به مشکل بخوره قابل حل هست 

حالا کسایی که بچه طلاق هم نیستن هم ممکنه با همسرشون به مشکل بخورن 

خانواده طرف مقابل هم حرفاشون مهم نیست ما مسئولیت طرز فکر بقیه نیستیم  

مهم همسر هست که با تمام جزئیات در جریان زندگی طرف بوده و انتخابش کرده 

دقیقا مشکل من همینه، با هر کی آشنا میشم تا میفهمن بچه طلاقم شوکه میشن و خانواده شون نمیتونه با این م ...

عزیز دلم 

اینو ضعف نبین تورو خدا الان گریم میگیره 

دختر منم بچه طلاق شد 

بمیرم واستون 

خودمو نمیبخشم با اینکه صبوری کردم بخشیدم کتک خوردم و خیانت دیدم 

و در آخر تموم شد صبرم ولی خودمو نمیبخشم

کاربر قدیمی 96 اینا
عزیز دلم اینو ضعف نبین تورو خدا الان گریم میگیره دختر منم بچه طلاق شد بمیرم واستون خودمو نمیبخشم با ...

اگر بهتون بگم با تلاشم و کمک خدا به کجا رسیدم باورتون نمیشه جوری که مادرم نتیجه همه روزایی که مثل شما درد کشید رو دید، از ته دلم میخوام دختر شما هم برسه به جایگاهی که عرش اعلاست. تمام هدفم تو زندگی این بوده که این مورد رو بپوشونم و کسی نتونه به خودش اجازه بده در این مورد قضاوتم کنه تو فامیلمون اگر یه نفر مثال باشه من هستم اینا رو میگم که نگران نباشین

اگر بهتون بگم با تلاشم و کمک خدا به کجا رسیدم باورتون نمیشه جوری که مادرم نتیجه همه روزایی که مثل شم ...

اشکمو درآوردی دیگه تمام 

خدا کنه دختر منم عاقبتش بخیر بشه امشب خیلی دلتنگشم خیلی زیاد پیش پدرشه

کاربر قدیمی 96 اینا