2777
2789

بابام از خانواده خودش بدش میاد و وقتی مامانم ی کاری میکنه واسشون بابام کلی غر میزنه ک به تو ربطی نداره خودتو قاطی نکن😂بعد از اونورم‌ مامانم عاشق عمه ها و عمو هامه و بخاطرشون با بابام دعوا میکنه😷همش ب بابام میگه تو حق نداری با مامانت اینطوری رفتار کنی باید کادوی خوب بدی ب خواهرت باید ب داداشت پول قرض بدی و ...😂

خونه ما همه چیزش برعکسه

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه باحال😁

مادر فرزند پذیر❤️مادر دو فرزند💓لطفا نپرسید واقعا دوتا بچه به سرپرستی گرفتی! 💔اره جانم گرفتم💕اگه سوالی در مورد فرزند پذیری دارید بپرسید فقط زیاد وقت همو نگیریم و سوالات از روی کنجکاوی نباشه فقط اگه واقعا قصد فرزند پذیری دارید بپرسید قشنگای من😊.هردوشون هنوز کوچیکن و مدرسه نمیرن😁. دلم میخواد 4تا بچه داشته باشم برام دعا کنید خدا لایقم بدونه و بازم بتونم فرزند دیگه ای به فرزند خواندگی بپذیرم😍. این بچه ها خیلی شیرینن. قند و نباتن 😍. ماشاءالله به جونت عزیزم😘خدا رو هیچوقت فراموش نکنید🥰اگه چیزی برای شکرگزاری نداریدنبضتونو چک کنید🤗. 

خوب الان ما چه کنیم

مگه گفتم کاری بکن؟ حوصلم سر میرفت تاپیک زدم! باید لابد ازت اجازه میگرفتم😐

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

مگه گفتم کاری بکن؟ حوصلم سر میرفت تاپیک زدم! باید لابد ازت اجازه میگرفتم😐

شک نکن

(کانکت یار) برای بیکاران تو خونه ، دوست داشتی کد معرف 41gf5 بزن دو نفر 500 هدیه بده ، ثبت‌ نام ش مجانی دانلود از کافه بازار 

بابا مامان منم همینن با این تفاوت که بابام از خانواده‌ش بدش نمیاد، فقط میگه خب بسه دیگه.

اینجا آنقدر جو منفی علیه خانواده شوهره از وقتی اومدم نی نی سایت زندگیم واسه خودم عجیب شده🤧😂

شک نکن

بانوی من اجازه میدی تاپیک بزنم؟😭😂

مادرشوهر من اینجوریه با سمت خودش ارتباط خاصی نداره البته چون همشون خارج از ایرانن خیلی ساله ولی با سمت شوهرش خیلی رقت و امد داره ولی پدر شوهرم اصلا حوصله جمع و دورهمی نداره اکثر مهمونیارو اصلا شرکت نمیکنه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

حالا شد بفرما

مرسی سلطان😍