2777
2789

بدون مهریه وتوافقی جداشدین یا حق وحقوقتون روگرفتین؟

اگه توافقی جداشدین بعدش پشیمون نشدین بخاطر ظلمی که بهتون کردن؟

نه فقط جونم برداشتم فرار کردم اما گاهی بعد سه چارسال گریه میکنم ک چرا هیچ وقت اعتراض نکردم زبون باز ...

منم میخوام توافقی تموم کنم میترسم بعدش پشیمون بشم چون خیلی اذیتم کردن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام توافقی تموم کنم میترسم بعدش پشیمون بشم چون خیلی اذیتم کردن

چاره چیه هیچی مهم تر از اعصابت نیس اگ میدونی گرفتن حقت دوندگی زیاد دار فراررررر کن حیف جوونیت و موهای مشکیته

چاره چیه هیچی مهم تر از اعصابت نیس اگ میدونی گرفتن حقت دوندگی زیاد دار فراررررر کن حیف جوونیت و موها ...

اره باید زیادصبرکنم ازطرفی اگه همچی روببخشم دلم اروم نمیشه

اره باید زیادصبرکنم ازطرفی اگه همچی روببخشم دلم اروم نمیشه

اگر اعصابش داری این دادگاه و اون دادگاه و بی آبرویی و داد بیداد ادامه بده بگیر اگر نه ک تموم کن همه چیو فراموشت میشه کم کم

دوماه قهر و اشتی و 8 سال دادگاه با اینکه همه چی رو بخشیده بودم نه اون طلاق میداد نه دادگاه بعد رای اومد ک اختلاف بالای 7 سال تو پرونده طلاق دلیل عسرو حرجه بدون پسره دادگاه رای طلاق غیابی داد.... پیر شدم... پشیمونم هیچی نگرفتم ولی مجبور بودم. 

پدرم در اومد طلاق نمیداد منم نمیخواستمش میخواستماز شرش خلاص شم

چه آدمی بوده خداروشکر از شرش راحت شدین

من میخوام بدون هیچی توافقی تموم کنم میترسم پشیمون شم چون خیلی اذیتم کردن.

وکیل بگیر تا برات هم مهریه بگیره هم طلاق

شوهرت بیفته تو فشار خودش توافق میکنه

بگو ۵ تا سکه میگیرم بقیشو میبخشم به شرطی که طلاق بدی، اگر طلاق نمیدی منم کل مهریه رو میخوام به اضافه نفقه و تهیه مسکن 

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

چه آدمی بوده خداروشکر از شرش راحت شدینمن میخوام بدون هیچی توافقی تموم کنم میترسم پشیمون شم چون خیلی ...

آره یه دختره تو همین نی نی سایت گفت وکیل گرفتم کل اموالش رو توقیف کرد. آخرسر خود پسره مجبور شد بیاد توافق کنه، ۴۰۰ میلیون داد و طلاق

دختره میگفت ۵۰ میلیون هم دادم به وکیل...۳۵۰ بهم رسید 

البته پسره وضعش خوب بود چنتا ماشین و... داشت

من یکی دیگه رو هم میشناسم که گفت مهریه ام ۱۴ تا بود. دختره خودش یکطرفه اقدام به طلاق کرد. در عرض ۲ هفته تونست طلاق بگیره. قاضی دلش سوخت حکم طلاق داد. پسره کلا گم و گور شده بود. 

دختره هم تونست طلاق بگیره هم چون باکره بود ۷ تا سکه بهش رسید. الانم بعد ۳ سال داره ازدواج میکنه

وکیل بگیر تا برات هم مهریه بگیره هم طلاقشوهرت بیفته تو فشار خودش توافق میکنهبگو ۵ تا سکه میگیرم بقیش ...

وکیل دارم ولی انگار مهریه قسطی بشه بهش فشاری نمیاد!