2777
2789
عنوان

حقوق معلمی

298 بازدید | 30 پست

مامان و بابام با سالها سابقه امشب فیش حقوقی شونو دیدم حدود سه و دویست روی حقوقشون رفته. بعد شیر ما معمولا محلی می‌خریم همین ماه گذشته از کیلویی 25 تومن شد 27 و امروز از کیلویی 27 شد کیلویی 35‌. این فقط یک قلم کالاست.‌دیگه گوشت و حبوبات و برنج و فلان و کوفت و زهرمار بماند. حالا باز خداروشکر اینا منو فقط دارن منم نیازی بهشون ندارم خودشونم دیگه خرج آنچنانی ندارن دو نفرن.

من به این فکر میکنم که این معلم‌های تازه نفس چطور می‌خوان با این وضع ادامه بدن. بعد همیشه مقرری ماه اولم نمی‌دن بهشون قطع میکنن از اردیبهشت خرداد میدن. 

اون وقت امروزم بخشنامه اومده باید نفری 160 و 180 تا برگه برید توی سیستم صحیح کنید. به خدا عمرا بذارم این کارو انجام بدن. زنگ بزنن خودم برمیدارم گوشی رو هر چی از دهنم درمیاد میگم بهشون. پارسالم برگه صحیح کردن به زور بخشنامه.‌گوشی هاشونم که در اختیار شاده هر کسی از محصل و از کادر مدرسه هر وقت دلش میاد مثل کاروانسرا پیام میده بهشون. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی واقعا شغل سختیه و اصلا اصلا به اندازه زحمتشون حقوق نمیگیرنکاملا میفهمم شرایطت رو

شرایط ما سخت نیست. ما فقط سه نفریم من خودمم شاغلم. اما یادم نرفته زندگی سالها معلمی مامان بابامو واقعا زحماتی که کشیدن برابر پولی نبود که می‌گرفتن

ناشکری نکن 

خیلی ها هستن ساعت کاری شون دوبرابر پدر و مادر شماست

ولی حقوق شون از پدر و مادر شما کمتره

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

شرایط ما سخت نیست. ما فقط سه نفریم من خودمم شاغلم. اما یادم نرفته زندگی سالها معلمی مامان بابامو واق ...

شغل خودت چیه

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

الان حقوق مامان بابات چقدره بله حقوق معلما کلا کمه مخصوصا جوان

همین الان داشتم با بابام راجبش حرف میزدم. الان فیش بابام با بیست و شش سال سابقه نوزده و صد دریافت می‌کنه. البته ناگفته نماند کوچولوی بیست و دو ساله همسایه یه شغلی داره با هفت سال سابقه دریافتیش سی و سه تومنه. اینه شغل معلمی

ناشکری نکن خیلی ها هستن ساعت کاری شون دوبرابر پدر و مادر شماستولی حقوق شون از پدر و مادر شما کمتره

چه ربطی داره این به اون. خب اونا هم باید ناراحت باشن و بگن ناراحت هستن

مثل اینه من بگم برق قطعه بگی خدا رو شکر ولی آب هست. عجبا. مغزت مطمئنی کار میکنه؟ بعدشم من اولش عرض کردم برای خودمون نگفتم 

ببین پدر و مادرت با اگاهی این شغل رو انتخاب کردند و موقع انتخاب هم از مزایا و معایب این کار اگاه بودند و قطعا توی این سال ها علاقه داشتن که توی این شغل موندن چون میتونستن اگر حقوق بیش تری بخوان انصراف بدن و برن سراغ به شغل با درامد بیش تر .

برای تصحیح برگه هم هزینه دریاقت میکنن . 

من خودم معلمم ، هر کسی میخواد وارد این شغل بشه و سال ها بتونه در این شعل ارامش داشته باشه واقعا باید از تمام وجود بهش علاقه داشته باشه و فکر منافع مادیش نباشه .