2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفتی پاییزه یا نه؟وقتم خالیه بپرس هر چقدر که میخای بپرس

چقدر مهربونید مرسی🌹نزدیک شدید

ایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ 

اون دوتا کاری و که میخوام بعد از خرداد قبل از مراسمی که دعوت شدیم انجام بدم موفق میشم؟ 

دانشگاه چی میخونم؟ 

چقدر مهربونید مرسی🌹نزدیک شدیدایا با ن ازدواج میکنم؟ یا با. A.؟ اون دوتا کاری و که میخوام بعد از خرد ...

با a

بله موفق میشی چون چهره پر انرژی وخندانتو میبینم موهات فر ؟چال گونه داری ؟چهره مهربون ودوست داشتنی داری ...

فک کنم طراحی

با aبله موفق میشی چون چهره پر انرژی وخندانتو میبینم موهات فر ؟چال گونه داری ؟چهره مهربون ودوست داشتن ...

هرچی به ذهنتون اومد و بگید

Aپسر خالمه بین ما و خالم اینا یکسری اتفاق هایی افتاده که چندین ساله قهریم خانوادم منو میدن به پسر خالم؟ 

حدودا کی؟ 

میره توی اداره کار کنه یا جای دیگه یعنی شغلش چی میشع؟ 

قبل از اینکه بیاد وضع مالیش خوب میشه خونه وماشین میخره؟ 

و اینکه رشتم تجربیه؟ 

میشه بگید که رشته تحصیلی دانشگاهش بوده یا با چه چیزی ارتباط داشته؟ میخوام بدونم درسته

هرچی به ذهنتون اومد و بگیدAپسر خالمه بین ما و خالم اینا یکسری اتفاق هایی افتاده که چندین ساله قهریم ...

اگه همو دوست داشته باشین بله میرسین دوسال دیگه

همون ادراه با همون درآمد ...ماشین میخره اما خونه نه...یه پسر مثبت و با صورت تپل حس میکنم لپ داره 😁ولی وزنش متوسطه ها چاق نیست قدش ۱۷۵ اینا ...

رشته تونو حس کردم طراحیه دیگه نمیدونم

رشته تحصیلی ایشونم انسانی؟

اگه همو دوست داشته باشین بله میرسین دوسال دیگههمون ادراه با همون درآمد ...ماشین میخره اما خونه نه... ...

برامنم میگی لطفا؟دعات میکنم

برمیگرده ع؟ازمونم قبول میشم؟

نفرین نمیکنم ولی امیدوارم به دردی گرفتاربشی که درمانش حلالیت من باشه!