2777
2789
عنوان

پناه آوردم از غم دنیا اول ب خدا بعد ب شما نی نی سایتی ها💔💔💔💔💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 30 پست
ازبد بدترم هس

هوم آره 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیروز بهش پیام دادم می‌خوام ک باشی خوب نیستم امروز چهار صبح تازه اومده جوابمو داده :))))

رهاش کن هنوز بچست ناپختست... نمیتونه انتظاراتت رو براورده کنه خودتو بیشتر از این زجر نده سخته اما شدنیه زمان همچی رو حل میکنه

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
خداکمکت کنه،دخترم...ناراحت نباش.این نیزبگذرد.

چقد قشنگ گفتین دخترم بغضم گرفت میشه برام دعا کنید ؟❤️

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

بار ها به خودم گفتم درست میشه این دیگه آخریشه ولی نشد دو روزه تو بدترین حال ممکنم

انشالله خوب بشیم 

شاید خدا بهترشو برات میخاد

توکلم ب اونه 

عزیزم پس بزار خودش برات بچینه ک‌خوب میچینه 😘

انشالله این روزا بخیر بگذره فقط همینو می‌خوام 

رهاش کن هنوز بچست ناپختست... نمیتونه انتظاراتت رو براورده کنه خودتو بیشتر از این زجر نده سخته اما شد ...

رهاش کردم می‌دونی چی بده ؟ بهش پیام دادم ک تمومه اصلا نگاه نکرد پیامم رو یعنی انقد بی ارزش بودم:)))

رهاش کردم می‌دونی چی بده ؟ بهش پیام دادم ک تمومه اصلا نگاه نکرد پیامم رو یعنی انقد بی ارزش بودم:)))

بی ارزش نبودی لیاقت تو رو نداشت‌...‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
بی ارزش نبودی لیاقت تو رو نداشت‌...‌

از 15 سالگی :))) 

ولی دوستم داشت :))) 

نباید اینجوری تموم میشد خدایا درد می‌کنه قلبم 

میدونی چیه الانم از بپرسی میگه هنوز عاشقمه اما این چ عشقیه ک توش آرامش ندارم

پنج سااال رابطه دختر پسر؟؟؟؟؟؟

رابطه آیی که بیشتر از شش نهایت یک سال طول بکشه محکوم به نابودی و کات شدن هست 

یا اصلا از اول بی سر ته و هدفی برا ازدواج نبود خودتون سرکار نزار

خودت عشقه ولش کن زن گیت بکن برا خودت ارزش شخصیت قایل باش  خودت کافی هستی برا موفقیت خودت خداااااااییی خودت پایین نکش به خاطر برخی مسال

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
پنج سااال رابطه دختر پسر؟؟؟؟؟؟رابطه آیی که بیشتر از شش نهایت یک سال طول بکشه محکوم به نابودی و کات ش ...

پنج سال آره چون سنمون کم بود عاشق شدیم منتظر شدیم بزرگ شیم الانم اون ک هست پای حرفاش الانم هرکس ازش بپرسه میگه عاشقمه اما من تمومش کردم 

پنج سال آره چون سنمون کم بود عاشق شدیم منتظر شدیم بزرگ شیم الانم اون ک هست پای حرفاش الانم هرکس ازش ...

خوب  خارج از شش الی یک سال رابطه ۹۹ درصد  فنا و نابودی هست حالا توسط دختر یا پسر فرق ندارد 

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم