دختر خواهرشوهر با یکی تو رابطست شوهرم داره شوهرشم تکه خدایی رفته به شوهرش گفتم میخوای آشتی کنم خونه ماشین و حق طلاق بده این ساده شوهره گفته باشه هر کار بگی میکنم فقط آشتی کن،اما به من گفت من قصدم طلاقه میخوام خونه ماشینو بگیرم با رلم برم زندگیمو بکنم منم سریع به شوهرم گفتم شوهرم رفت به شوهر دختر خواهرشوهرم گفت که نکنی اینکارو،بهش بگو خواستی زندگی کن نخواستی هریی😐 والا من اینکارو کردم چون دیدم داره ظلم میشه به اون طفلی آخه این نامردیه خونه رو بگیره ماشینو بگیره مهریشم بگیره که میخواد با رلشم بده کیف کنه
کار درستی کردی دلم برای شوھرش سوخت من فکر کردم فقط مردھا خیانتکارن
نه عزیزم متاسفانه الان بعضی زنها بد خیانت می کنن
امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش
خب دیگه حق با داماده بوده بهش ظلم شده بنده خدا ،ادم دلش میسوزه
چی بگم والا
شوهرش خوب باور کرده حرفشو
دختره چه بی حیا و رسواست یعنی همینقدر مستقیم اقرار کرده یا اسی چنین برداشتی داشته
اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستون نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇
الن یکی به شما بگه شما میزارید کار خودش بکنه،؟ پس وجدان کجاست؟
من در اون وضعیت فقط از دعوا و خونش می ترسم وگرنه کار بدی نمردی
امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش