2777
2789
عنوان

دختر خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 36 پست
عجبحالا بابت این قضاوت ها همه مطمئنید؟شوهرت چقدر عجیبه طرف دامادشون گرفته نه خواهر زادش😄اصلا چطور ش ...

شوهرم از من تنها نشنیده که بارا گوشه میداد که دختر خواهرم خوب نیست و فلان  از بقیه هم شنیده بود بعد من آدمی نیستم دروغ بگم

شوهرم از من تنها نشنیده که بارا گوشه میداد که دختر خواهرم خوب نیست و فلان از بقیه هم شنیده بود بعد ...

افرین خوبه خوشم اومد معلومه کلا ادم مورد اعتماد و  با انصافی هستی 👏👏

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والا داماد خواهرشوهرم عرضه داشت زنشو ی کتک درست حسابی میزد بی زواله

تو دیگه رد دادی یچیزیه بین خودشون عرصه داشتن و کتک زدن به تو ربطی نداره

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الن یکی به شما بگه شما میزارید کار خودش بکنه،؟ پس وجدان کجاست؟

یه چیزی گفته.شما مطمئن بودین میره سر خونه زندگیش واقعا این کارو میکنه؟میگن با چشمت شب دیدی کسی کاری میکنه نگو شاید تا صبح توبه کرده باشه.زندگی دو نفرو ریختین به هم سر یه حرف که معلوم نیس از رو عصبانیت گفته شده یا نه.کسی هم که میگه هم حق طلاق میدم هم اموال مسلما خودش به اینش فکر کرده که شاید طرف بزاره بره دیگه موش دوندون بقیه لازم نبوده

یه چیزی گفته.شما مطمئن بودین میره سر خونه زندگیش واقعا این کارو میکنه؟میگن با چشمت شب دیدی کسی کاری ...

نه وکیل گرفته اما نمیدونه شوهرش کاراشو کرده تاره چهیزیشم آورده مطمئنم چون مادرشم با پدرش همینکار کرد

تو دیگه رد دادی یچیزیه بین خودشون عرصه داشتن و کتک زدن به تو ربطی نداره

به من ربطی نداره اما یکی یکیو بخواد بدبخت کنه نباید وایستی نگاه کنی ک گناه داره توی این وضع اقتصادی شما زن داداشت اینکارو بخواد بکنه هم میگی ب من ربطی نداره؟؟

به من ربطی نداره اما یکی یکیو بخواد بدبخت کنه نباید وایستی نگاه کنی ک گناه داره توی این وضع اقتصادی ...

نخیر میگم طلاقش بده بره نه که کتکش بزنه بعدشم قضیه زن داداش و دختر خواهر شوهر خیلییی فرق میکنه

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱