2777
2789

گفته بریم معاینه قبل عقد فک کنم ب خاطر اینکه قبلا نامزدی بودم ب خودم شک ندارم میرم ولی ب نامزدمم ک گفنم گفت منم بودم ناراحت میشدم اگرم میخای بگم نمیخاد گفنم ن میرم ولی ناراحت شدم از خواهرش ولی ب نامزدم گفتم مگه بهم شک داری تو گفت ن اصلا اینم بگم مادر نداره این خواهر بزرگش هس 

رابطتتو بهم نزن 

خودت جلوتر باید میگرفتی و شوهرتم بگو بیاد مطب امضا بزنه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر 

بهیچوحه نمیرفتم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

نامزدتون به شما اعتماد داره اما شما می‌خواین برین گواهی بکارت بگیرید؟

باکره بودن شما نهایتا بتونه جزو معیارهای همسرتون باشه (در صورتی که خودشون تا حالا رابطه جنسی نداشته باشن) که ایشون هم راضی به این کار نیست، پس چرا باید به خواهر همسرتون چیزی رو ثابت کنید؟

این مجوز دخالت‌های بیشتر در آینده‌ست.

جدا از این، من اگر بودم هرگز زیر بار این موضوع نمی‌رفتم چون این رو برای یک زن خفت می‌دونم و این نظر منه.

فرزندِ ماه، گریه نکن، آن‌گاه که ماه طلوع کند، زمانِ تو فرا می‌رسد...
والا اگرم میرفتم باز این میگفت باید خودمون باشیم

نه نیاز نیست خودشون باشه گوه خورده 

با مامانت برو معاینه کرده برگه کتبی داد زنگ بزنید نامزدت بیاد امضا کنه 

چندسالته؟

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

نامزدتون به شما اعتماد داره اما شما می‌خواین برین گواهی بکارت بگیرید؟باکره بودن شما نهایتا بتونه جزو ...

نظرشماست طلا که پاکه چه منتش به خاکه 

این حرفای چرتم کسایی گفتن که خودشون باکره نبودن 

وگرنه این از لحاظ قانونی به نفع زنه طرف تو نامزدی کاری کرد بعدا دختر بخواد جدا بشه نزنه زیرش که رابطه من باش نداشتمو ...

خود دکتر میخاد ک نامزدم امضا بزنه؟

نه دیگه اون امضا کنه که این برگه رو دکتر داده بهش  

قبل اینکه بگن خودت باید میگرفتی ولی اینا کلا بیشعور هستن بعد از ازدواج راهشون نده