2777
2789
عنوان

لکه بینی در هفته شش بارداری

60 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ۶ هفته و ۳ روزمه

امروز عصر ساعت ۴ یکم کارای خونه رو کردم جاروبرقی و جمع و جور کردن لباسا و ظرفا

بعد ساعت ۸ یکم لکه بینی صورتی دیدم خطر نداره که؟ استرس گرفتم

شبا ۱۰ روزه که طبق دستور پزشکم شیاف پروژسترون میزنم 

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن و شیافتو بزن

مرسی عزیزم استرس گرفتم

شیاف میزنن هرشب فردام دکترم نیست مرسی بابت راهنماییت

شیافتو بذار 

استراحت کن دیگه هم جارو برقی نکش و کمرتو خم و راست نکن رابطه هم فعلا نداشته باش فقط استراحت کن 

من الان ۶ماهه حاملم تو این ۶ماه فقط یکبار جاروبرقی کشیدم اونم کلی بعدش خسته شدم و استراحت کردم تو ک الان هفته ات پایینه خیلی باید مراعات کنی کار خونه همیشه هست سعی کن مواضب بچت باشی

شیافتو بذار استراحت کن دیگه هم جارو برقی نکش و کمرتو خم و راست نکن رابطه هم فعلا نداشته باش فقط استر ...

مرسی بابت راهنماییت عزیزم 

دیگه خیلی وضعیت خونه داغون بود اعصابم خورد شده بود

مثل چی پشیمون شدم الان لکه ام قهوه ای شد

مرسی بابت راهنماییت عزیزم دیگه خیلی وضعیت خونه داغون بود اعصابم خورد شده بودمثل چی پشیمون شدم الان ل ...

خاهش میکنم 

وظیفه شوهرت الان اینکه حداقل کمکت کنه تو کارا در حد نظافت هرچند کم اما جاروبرقی واقعا کار سنگینیه بذار شوهرت انجام بده خودتو خسته نکن 

لکه ات کمه یا زیاده؟نگران نباش احتمال زیاد قطع میشه اما اگه نگرانی و فردا قطع نشد حتما با دکترت تماس بگیر 

خاهش میکنم وظیفه شوهرت الان اینکه حداقل کمکت کنه تو کارا در حد نظافت هرچند کم اما جاروبرقی واقعا کار ...

اره هفته پیش همسرم کشید این هفته تحمل نکردم بهم ریختگی خونه رو چون موهام خیلی میریزه کف خونه پر مو شده بود که اشتباه هم هست کشیدنش برام

لکه ام خیلی کم بود اولش صورتی بود بعد یکم قهوه ای اومد

میشه ب خاطر سونوگرافی واژینال و معاینه دیروزم باشه؟

اره هفته پیش همسرم کشید این هفته تحمل نکردم بهم ریختگی خونه رو چون موهام خیلی میریزه کف خونه پر مو ش ...

دیگ باید تحمل کنی کثیفیو چون مردا زیاد حوصله ندارن برای ماهم خوب نیس بجاش ب این فکر کن کار خونه همیشه هست اما الان مهم بچته 

ن سونو واژینال و معاینه ربطی نداره منم سونو واژینال شده بودم الانم هردفعه میرم پیش دکترم دهانه رحممو معاینه میکنه ببینه بستس یا چجوریه 

دیگ باید تحمل کنی کثیفیو چون مردا زیاد حوصله ندارن برای ماهم خوب نیس بجاش ب این فکر کن کار خونه همیش ...

مرسی گلم شکرخدا استراحت کردم شیاف گذاشتم دیگه لک ندیدم