2777
2789
عنوان

شام چی دارید خوشگلای با سلیقه

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 70 پست
شام هم کوفته داریم با سوپ

به به من سوپ خیلی دوست دارم نوش جان تون عزیز دلم 💙

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به به من سوپ خیلی دوست دارم نوش جان تون عزیز دلم 💙

فقط خانمهای زیبا اگر نوشابه می‌خورید و توی خونه فرزندی که دارید که داخل برهه زمانی رشدش هست دیگه نخرید بجاش دوغ بخورید نوشابه سر تا سر قند و هزار تا مریضی

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

همچنین مادری رو باید گذاشت روی سر تاج رو موی آدمه من با 18 سال فقر آهن شدید دارم و این خیلی خوبه که ...

مامان من کلا عادتشه وایمیسه بالا سرم باید غذامو تا اخر بخورم میگه لاغر میشی😩😂

سعی کن بخوری به هرحال بدن به همه ویتامینا نیاز داره یه مدت بخوری خوشت میاد

به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکرو نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش با تو متفاوت است دشمنت نیست.انسان دیگریست. 

آخ آخ یکی از اون خوشمزه های بی حد مرز نوش جانتون عزیز دلم 💙

ممنون بفرمایید در خدمت باشیم عزیزم💖

شوهرم توی ترافیک گیر کرده دیگه مجبوری امشب غذا رو بدون شوهرم با پسرم خوردیم و برای شوهرم نگه داشتیم

✒️متاهل

نوش جانتون من سرم بزنن هم گوش قرمز نمی‌خورم اما میگن خیلی خوشمزه است

بذار زیاد بپزه زعفران بزن شاید بتونی بخوری یا ریش ریش کن تو دهن آب بشه بالاخره گوشت هم بخوری بهتره حداقل کمی

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید ❤

بذار زیاد بپزه زعفران بزن شاید بتونی بخوری یا ریش ریش کن تو دهن آب بشه بالاخره گوشت هم بخوری بهتره ح ...

چشم 

خوشمزه است با پیاز خام وسبزی من کلا هنوز غذاهام همون غذاهای قدیمی هست

پیاز خام باهاش نمیخوریم ما

من عاشق غذا های اصیل و سنتی و قدیمی هستم همون اندازه هم عاشق فست فودم😅

ما پیاز داغ و بادمجون و سیب زمینی و گوجه و رب و ادویه نمک میزنیم من بچه بودم خیلی بد غذا بودم یتیمچه رو هم نمیخوردم فقط آب یتیمچه رو بهش ماست میزدم نون خرد میکردم میخوردم😅

البته بادمجون باید شیرین و بدون تخمه باشه وگرنه دور لبم چنان میسوزه و باید باهاش ماست بخورم😅

یه مدل غذا هم هست مثل یتیمچه ولی به جای بادمجون کدو خورشتی میریزن یا هم کدو میریزن هم بادمجون

من هویج هم میزنم در کنار کدو چون عاشق هویج توی غذام

✒️متاهل