2777
2789
عنوان

چی جواب بدمممم وای برگشت

355 بازدید | 29 پست

برگشته ۳ـ۴ بار گفت برگردیم گفتم نه

دوسش دارما ولی خیلی بد کرده منم مقصر بودم 

۲۰ درصد من ۸۰ درصد اون

چی جوابشو بدم

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

میگه نمیدونستم شرایطت اینطور شده فلان 

درسته اکسه ولی کسی مزاحم شه فلان شه جر میده

من الان بازم یگم نه؟

من برگردم مامانم لهم میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شد دفعه اول

۳ بار برگشتم اینبارم برگردم میشه ۴ بار

اخرین بار عموم فهمید این زنگ زد من گفتم برو برا همیشه

اینم رفت میگه نمیدونستم شرایطت بده فلان

اخه من از جزئیات خبر ندارم نمیدونم چی بگم

ما مهر رل زدیم انواع توهینا رو خانوادش کردن

خودش عصبیه 

کلی اذیت شدم زجر کشیدم 

له شدم

کات کردیم ۳ بار اینبار برگردم چهارمین باره برمیگردم ولی دلم صاف نمیشه باهاش تنها اپشنش اینه خیانت نمیکنه حتی کات باشیم با یکی دیگه حرف نمیزنه و حتی الان که کاتیم کسی مزاحم شه جز میده

سلام عشقم 😂بذابخونممم

اونبار تعریف کردما عکس گذاشته بودم

همون پسرس

همون پسره که قیافش زشت بود به توام میگفت خوشگل نیسی؟؟

اره

ارهه ولش کن بابا ازقیافش معلومه چ آدم پفیوزیه

وای کم مونده خرم کنه😭😭😭😭البته پشیمون نیستااااا میگه مقصر تویی